Raluca Moianu, din nou împreună cu fostul soț

Raluca Moianu si Marius Ancuta.jpg

impacare Raluca Moianu Marius Ancuta
Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți 15 ani
foto: arhiva personală

Au divorțat după 15 ani de mariaj, dar nu s-au putut despărți definitiv, cu adevărat. Raluca Moianu (45 de ani) și Marius Ancuța (47 de ani) colaborează acum împreună, pe plan profesional.

Fostul soț al vedetei tv a construit un club de biliard și snooker, în zona Regie din Capitală. Vineri, de la 19.00, Marius Ancuța organizează un mare eveniment de lansare pentru „Tac Biliard”  (Sema Parc, Splaiul Independentei, nr. 319), ocazie cu care îl aduce în România și pe Stephen Lee, un renumit campion de snooker. Invitații la petrecere a făcut, însă, fosta soție a acestuia, Raluca Moianu, prin firma de organizare de evenimente și PR pe care o conduce, „Replica vedetelor”. 

"Ştiu cât de important este proiectul pentru Mario, cât de mult a dorit ca visul acesta să devină realitate. Îl sprijin cu toate forţele mele în materie de PR şi sunt încântată de faptul că a reuşit să convingă un jucător de talie mondială să joace cu publicul sâmbătă, 4 octombrie, la TAC Biliard, încpând cu ora 17, şi să nu fie doar un eveniment dedicat profesioniştilor", a declarat Raluca Moianu pentru Click.ro.

Marius Ancuţa (Mario, pentru prieteni) şi Raluca Moianu au păstrat o legătură apropiată şi după despărţirea produsă anul trecut.

Loading...

Citește și

  • Acum un an, Raluca Moianu (45 de ani) și Marius Ancuța (47 de ani) s-au separat în acte, după 15 ani de mariaj. A suferit foarte mult și încă mai are rănile deschise, așa că singura scăpare pentru Mario, cum obișnuia să-l alinte chiar Raluca, a fost să se arunce în muncă. Multă muncă. Lucru pe care l-a și făcut.

  • Divorţează, dar se iubesc în continuare. Aşa se explică faptul că, după o căsnicie de 15 ani, Raluca Moianu şi Marius Ancuţa divorţează în linişte, fără să-şi spele rufele în public. Cei doi soţi au reuşit să se înţeleagă asupra tuturor aspectelor despărţirii, şi-au împărţit fără mari discuţii averea, iar fetiţa va rămâne la mamă.

  • După 15 ani de căsnicie, Raluca Moianu şi Marius Ancuţa au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au depus actele la notar, iar acum divorţul se află în pronunţare. Fetiţa lor, în vârstă de opt ani şi nouă luni, va rămâne în grija mamei.