Raluca Macovei şi-a botezat gemenii pe care i-a născut în mare secret. A chefuit ca la nuntă

raluca_macoivei_alina_radi.jpg

raluca macovei
Raluca Macovei, în biserică la creştinarea gemenilor
Foto: arhivă personală

În urmă cu două săptămâni, Raluca Macovei îşi şoca apropiaţii când lăsa să se înţeleagă că a devenit mamă. Ulterior, bruneta a notat pe reţelele de socializare că are nu unul, ci doi copii, gemeni, o fetiţă şi un băiat. Zilele trecute, vedeta i-a creştinat pe micuţi în cadrul unei ceremonii discrete, la fel ca şi momentul naşterii. Petrecerea a strâns sub acelaşi acoperiş 200 de persoane, fiind un eveniment la care nu s-a oferit dar şi despre care invitaţii încă mai vorbesc.

Raluca Macovei (38 de ani) are tot ce îşi putea dori de la viaţă. A devenit mămică de gemeni după o operaţie complicată pe care a suferit-o în trecut şi în urma căreia puţini îi mai dădeau şanse de a rămâne însărcinată. În urmă cu două luni însă, Dumnezeu a binecuvântat-o cu o gemeni, o fetiţă şi un băieţel, pentru care Raluca Macovei simte din nou că trăieşte la maximum. Zilele trecute, vedeta şi-a creştinat micuţii într-o ceremonie ce a avut loc la o biserică catolică.

raluca_si_alina_radi.jpg

raluca macovei alina radi
Raluca Macovei şi moaşa copiilor ei, cântăreaţa de muzică populară Alina Radi
Foto: arhivă personală

La botez atât mama, cât şi bebeluşii au purtat haine lungi de culoare albă. Proaspătă mămică a îmbrăcat o rochie cu volane şi cu umerii goi, iar la mâneci a avut panglici roz şi bleu, care simbolizează sexul celor doi prunci ai săi.

raluca_mocovei_nasi.jpg

raluca macovei nasi botez
Raluca Macovei şi naşii copiilor ei, Mădălina şi Dragoş
Foto: arhivă personală

"Zilele acestea a avut loc frumosul eveniment din viaţa noastră. Ayan Mihai, Raysa Mihaela! Mulţumim naşilor noştri frumoşi, Mădălina şi Dragoş şi mulţumim moaşelor Ralu şi Alina", a scris Raluca Macovei pe Facebook.

Apropiaţii brunetei au declarat pentru Click! că Raluca şi-a dorit o petrecere de botez ca o nuntă, motiv pentru care au curs râuri de şampanie scumpă, iar tortul de botez a fost unul impresionant. Atmosfera a fost întreţinută de Maria Buză, Alina Radi şi Costin Mărculescu. Proaspăta mămică nu şi-a dorit de la invitaţii săi niciun fel de dar, aşa că întreaga petrecere a fost suportată de Raluca.   

Raluca Macovei, operată în 2017

Raluca Macovei a scăpat ca prin urechile acului de o boală teribilă. Bruneta a aflat întâmplător în urmă cu doi ani că ceva nu este în regulă în corpul ei. Deşi nu avea semne evidente, vedeta s-a supus unui control de rutină în urma căruia a aflat că ar fi suspectă de cancer de col uterin. S-a internat şi a fost operată de două ori , dar medicii o asigură că pericolul a trecut. Surse medicale povesteau pentru Click! prin ce a trecut tânăra. "Pacienta a suferit două intervenţii chirurgicale. S-au descoperit celule neoplazice (maligne), care au indicat un stadiu zero al bolii. Cu acest rezultat al biopsiei, pacienta nu va urma tratament cu citostatice", ne explicau la acel moment medicii care au îngrijit-o pe Raluca.

 

Citeşte şi:

Cea mai bună prietenă a Oanei spune adevărul. În ce relaţii e bruneta cu mama ei

Nu-i place pieton! Raluca Macovei vrea să-şi ia mai repede permisul înapoi

 

 

   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1