Raluca de la Bambi şi-a scos "noul" nas la petrecerea Antenei 1

raluca-tanasee.jpg

raluca bambi
Raluca Tănase a fost și ea prezentă la petrecerea Antenei 1
Foto Click!

Joi seara, 22 septembrie, a avut loc petrecerea de lansare a noii grile de programe a postului Antena 1 la care au participat mai multe persoane cunoscute din showbizul românesc.

Printre vedetele Antena 1 a fost observată și Raluca Tănase (31 de ani) de la "Bambi". Se pare că blondina a ținut să-și arate "noul" nas în public după ce a avut recent o intervenție chirurgicală de modificare a acestuia.

raluca_bambi.jpg

raluca bambi
Raluca de la "Bambi" și-a scos "noul" nas în public
Foto Gheorghe Chelu

Deși scăldat de lumina colorată a proiectoarelor din platoul unde s-a ținut petrecerea, năsucul Ralucăi pare într-adevăr puțin schimbat. Cu siguranță, aceasta se simte foarte mândră de noul său look și nu se mai teme că va părea mai mare în fotografii.

“Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el. Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul Călin Doboş mi-a rezolvat problema. Am fost la el după ce Denisa, sora mea, şi-a micşorat buzele în cabinetul dumnealui. Am fost cu ea şi am văzut la clinică fete care s-au operat şi mi-au plăcut rezultatele. Luni am făcut operaţia, nici nu le-am spus părinţilor, Denisa i-a informat abia după operaţie. Acum (n.r. - ieri) sunt foarte ok, puţin vânătă la ochi, şi am senzaţia că nu pot respira. Dar e normal după intervenţie”, a povestit Raluca în exclusivitate pentru Click!.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1