Raluca de la Bambi, luată cu salvarea! Ce a păţit blondina

raluca-tanasee.jpg

Raluca Tănase
FOTO: Arhiva personală

De când a ales să participe la reality-show-ul ''Şerifi de România'', de la Antena 1, Raluca de la Bambi a avut parte numai de accidentări, cărora nu le-a dat prea mare importanţă.

Raluca Tănase, jumătatea blondă a trupei Bambi, este lovită de ghinioane. La o săptămână de la debutul emisiunii ''Şerifi de România'', aceasta s-a ales cu o entorsă la picior, în urma antrenamentelor dificile. Deşi medicii au sfătuit-o să renunţe la show, artista a refuzat categoric, ba chiar a continuat să urce pe scenă, unde avea programate mai multe concerte.

Se pare că accidentarea la picior a fost destul de serioasă, din moment ce Raluca a apelat la ajutorul medicilor. Chiar sora sa, Denisa, a fost destul de îngrijorată pentru ea, şi a publicat pe contul personal de Facebook o imagine cu Raluca în timp ce primea ajutor medical, în ambulanţă.

raluca-tanase.jpg

Raluca Tănase a suferit un accident în urma participării la ''Şerifi de România''
FOTO: Arhiva personală

Nici sora ei nu a scăpat de accidentări

Denisa Tănase este una dintre vedetele care participă la emisiuniea "Şerifi de România", de la Antena 1. Jumătatea trupei Bambi a trecut prin clipe grele la filmările show-ului, iar asta s-a văzut imediat. După doar o săptămână de antrenamente dure şi misiuni dificile pentru emisiunea "Şerifi de România", Denisa Tănase a ajuns cu picioarele distruse, pline de bube şi zgârieturi. Cântăreaţa a publicat, pe contul său de Facebook, o fotografie cu rănile sale. 

Rona Hartner, Paula Chirilă, Raluca și Denisa de la Bambi, Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei se luptă pentru premiul de 10.000 €, la „Şerifi de România”, de la Antena 1.

loading...
Loading...

Citește și