Raluca de la Bambi i-a suflat trofeul rivalei Andreea Tonciu. Blonda a câștigat prima gală «Bravo, ai stil»

14-vedete-central-raluca-tanase.jpg

Raluca Tănase de la trupa Bambi şi-a adjudecat prima victorie

Competiţia „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D) a început cu dreptul pentru telespectatori, care au parte de un scandal cât casa între concurente. Andreea Tonciu şi Maria Ilioiu s-au jignit şi în emisiune, şi pe reţelele sociale. Celebra brunetă nu a uitat-o nici pe Raluca Tănase de la trupa Bambi, fosta ei rivală la inima fotbalistului Nicolae Mitea. Blonda a câştigat însă şi a plecat acasă cu victoria primei gale.

Cel mai nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” a debutat la Kanal D pe 22 ianuarie cu feţe cunoscute la capitolul concurente. Juraţii emisiunii, Cătălin Botezatu (53 de ani), Maurice Munteanu (42 de ani) şi Raluca Bădulescu (45 de ani), au avut de furcă în ceea ce priveşte jurizarea stilului unor concurente precum Andreea Tonciu (33 de ani), Raluca Tănase (35 de ani) de la trupa Bambi, Maria Ilioiu (29 de ani), soţia lui Bogdan Vlădău - Gina Chirilă (26 de ani), Calina Dumitrescu (20 de ani) şi Bianca Rus (32 de ani).

Cum era de aşteptat, conflictele între domnişoare nu a întârziat să apară, iar Andreea Tonciu şi Maria Ilioiu au fost campioane la acest capitol, mai mult decât la stilul vestimentar.

14-vedete-central-andreea-tonciu.jpg

Andreea Tonciu e „sămânţa de scandal” din show-ul Kanal D

 

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, "la cuțite" 

„După ce a spus că am făcut sex la televizor, să îşi ceară scuze. Mai ales acum arată chiar ca ciocănitoarea Woody. Din profil”, a spus Maria Ilioiu despre Tonciu, apoi a făcut o postare pe conturile sociale despre cea cu care se duşmăneşte. „Nu mi-a convenit nici mie să fiu jignită de ultima găină jumulită din aprozar, dar, cu toate acestea, se pare că stimata mea colegă ţine să perpetueze acest conflict şi în mediul online. Aici puteţi găsi singuri răspunsul în legătură cu cine vrea să se afirme şi cine nu”, a scris fosta concurentă de la „Insula Iubirii” (Antena 1).

14-vedete-central-maria-ilioiu.jpg

Maria Ilioiu a fost ispită la „Insula Iubirii” de la Antena 1

 

După show-ul cu Maria, Tonciu nu avea cum să o rateze pe cea cu care a împărţit acelaşi bărbat, Nicolae Mitea (34 de ani). Cu Raluca Tănase s-a certat „la cuţite” în culise. Iată însă că din această luptă a ieşit câştigătoare Raluca. Blondina din trupa Bambi este câştigătoarea ediţiei de sâmbătă, 25 ianuarie, şi s-a fotografiat mândră cu trofeul în braţe.

„Fericită să fiu câştigătoarea primei gale «Bravo, ai stil!». Vă mulţumesc din inimă pentru toate mesajele pe care mi le-aţi trimis şi vă promit seri de sâmbătă complexe. Toate momentele mele vor reprezenta ţinute şi show-uri de excepţie”, le-a promis Raluca prietenilor ei virtuali. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1