Raluca Bădulescu a stat la dentist până la 3 dimineața

raluca_badulescu_facebook.jpg

raluca badulescu
Raluca Bădulescu a trecut prin schimbări extraordinare
Foto: arhivă personală

După ce a suferit o operație de micșorare a stomacului acum mai bine de doi ani și a ajuns de la 121 de kilograme la 54 de kilograme, și-a pus silicoane și apelează la multe tratamente de înfrumusețare, Raluca Bădulescu a făcut o nouă schimbare de efect în viața sa.

Invitată la “Teo Show”, miercuri (17 februarie), Raluca a început prin a-și declara admirația pentru Teo Trandafir: “Ești regina mea pe viață”, și-a declarat Bădulescu dragostea pentru prietena sa. Subiectul principal l-a reprezentat schimbarea la nivelul feței. Nu este vorba despre vreo operație, ci despre o procedură care a durat mai bine de 8 luni.

raluca_badulescu.jpg

raluca badulescu
Raluca Bădulescu a îndurat 8 luni de vizite la dentist
Foto: captură video Teo Show

 

Albirea și reconstruirea dinților au fost proceduri pe care Raluca a dorit să le facă de ceva vreme, însă în urmă cu opt luni a decis că este momentul să treacă la treabă în această privință. A apelat la serviciile unui dentist care îi este și prieten, făcând astfel totul o experiență plăcută.

Bădulescu i-a mărturisit lui Teo: “Vă jur că îmi doream proteză cu lipici. Am lucrat în sesiuni de 7-8 ore, până la 3 dimineața. Îmi doream de foarte multă vreme zâmbetul perfect de Hollywood. Acum îmi place să mă fac cu ruj roșu.”

badulescu.jpg

raluca badulescu dentist
Raluca Bădulescu a investit mult timp și mulți bani pentru noul ei zâmbet
Foto: captură video Teo Show

Realizatoarea TV i-a admirat noul zâmbet: “Nu cred ce dinți și-a tras. Dinții ei sunt mai albi decât laptele sau decât o coală de hârtie”, a zis Teo.

Deși acum arată cu totul diferit față de în urmă cu doi-trei ani, Raluca Bădulescu este pregătită pentru alte intervenții. Extrem de sinceră și critică la adresa propriei persoane, aceasta a declarat: “Vreau să îmi mai fac ceva la față. M-am văzut în selfie-uri și am cap de cal. Cu părul prins arăt ca o mârțoagă obosită de la Hipodromul din Ploiești.”

Loading...

Citește și

  • S-au dus vremurile când Raluca Bădulescu se urca pe cântar şi vedea că nu niciun gram jos! Blonda continuă să slăbească după intervenţia de micşorare a stomacului. A ajuns de la 121 de kilograme cât cântărea înainte de a se opera la doar 54 de kilograme. dacă mai punem la socoteală faptul că recent vedeta şi-a "tunat" bustul cu 1, 5 kilograme de silicon, atunci fiica fostului senator Bădulescu se laudă cu dimensiuni de fotomodel.

  • A slăbit peste 60 de kilograme şi e pusă pe fapte mari. Raluca Bădulescu se pregăteşte să îmbrace pentru prima dată rochia de mireasă. Fiica fostului senator Doru Laurian Bădulescu a fost cerută în căsătorie în urmă cu două săptămâni, a acceptat pe loc şi s-a bucurat ca un copil. Ea a început să-şi caute deja ţinuta perfectă pentru ziua cea mare, ba chiar a făcut mai multe probe.

  • După operaţia de micşorare a stomacului în urma căreia a slăbit 65 de kilograme, Raluca Bădulescu (40 de ani) este mai hotărâtă ca oricând să mai efectueze încă o operaţie.

  • Avalanșă de vedete în weekend la ziua Adelinei Pestrițu. Printre cei prezenți a fost și Raluca Bădulescu (40 de ani) care a avut o apariție de zile mari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1