Raluca Bădulescu, „Scufița Roșie modernă” de la petrecerea de lansare a grilei Kanal D

raluca.jpg

raluca badulescu
Raluca Bădulescu a atras toate privirile cu ținuta sa
Foto: Gheorghe Chelu

De abia a avut petrecerea de nuntă în weekend-ul ce tocmai a trecut, că Raluca Bădulescu “a aterizat” la un alt eveniment la care a trebuit să-și pună haine de gală: lansarea grilei Kanal D. Intrată de curând în familia postului tv, ca jurat în emisiunea “Bravo, ai stil!”, Raluca se simte acolo ca peștele în apă.

Are prieteni în televiziunea turcă, precum Teo Trandafir, cu care a și stat alături la petrecerea de miercuri seară, 7 septembrie. Alături de ele, s-au aflat și celelalte vedete ale postului, printre care Bursucu', coprezentatorul de la "Teo Show", Ana-Maria Barbnoschi,Ilinca Vandici, Iulia Albu, Maurice Munteanu sau Ilinca Obadescu de la Știrile Kanal D.

petrecere_kanal_d.jpg

petrecere kanal d
Vedetele postului Kanal D și-au dat întâlnire la un club de fițe din Capitală
Foto: Instagram

kanal_d.jpg

kanal d
Vedetele Kanal D s-au reunit la petrecerea companiei
Foto: Gheorghe Chelu

 

Dintre toți, Băduleasca a ieșit în evidență. A îmbrăcat o rochie roșie, lungă, cu trenă și cu gulerul ridicat, la care a adăugat accesorii cu auriu și imprimeu leopard, pasiunea ei. Culoarea ținutei a dus cu gândul la Scufița Roșie, în timp ce croiala a trimis mai debrabă către o contesă, în special dacă ne uităm la gulerul rochiei lejere.

ana.jpg

ana maria barnoschi
Ana-Maria Barnoschi a purtat tot o rochie roșie
Foto: Gheorghe Chelu

iulia_bursucu.jpg

iulia bursucu
Ilinca și Bursucu'. În plan secund se vede și trena rochiei spectaculoase a Ralucăi
Foto: Gheorghe Chelu
Loading...

Citește și

 • raluca badulescu

  Raluca Bădulescu (42 de ani) a uimit pe toată lumea după ce a slăbit. Obișnuia să aibă peste 120 de kilograme, dar acum s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Care este însă secretul ei pentru a împiedica lăsarea pielii după o asemenea schimbare?

 • raluca badulescu nunta decolteu rochie de mireasa

  Nu mai încape dubiu că Ralucăi Bădulescu îi place aurul, dar şi nuanţa care se asociază cu acest metal preţios. Blonda a avut mare grijă ca totul să fie auriu la nunta ei. A avut rochie de mireasă cu paiete, în această culoare, care a cântărit nu mai puţin de 15 kilograme din cauza aplicaţiilor, dar a ales până şi tortul pe aceelaşi stil.

 • raluca badulescu

  Raluca Bădulescu a fost și rămâne o excentrică. Nici în ziua nunții nu urmează canoanele, ci merge după cum îi dictează inima. Deși multe femei visează să aibă rochii albe de mireasă, clasica alegere pentru cea mai importantă zi , Raluca face fix pe dos și nu se dezice de una dintre pasiunile sale în materie de modă, auriul.

 • raluca badulescu nunta decolteu rochie de mireasa

  Noua vedetă de la Kanal D se pregăteşte pentru două evenimente importante. Lansarea emisiunii “Bravo, ai stil” (Kanal D) şi nunta cu Florin Stamin, din 4 septembrie. Raluca Bădulescu (42 de ani) ne-a oferit, în exclusivitate, detalii despre petrecerea la care vor dănţui 400 de invitaţi, dar şi despre show-ul tv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1