Radu Vâlcan, testat de coronavirus în Republica Dominicană

7_thumbnailpygm016r.jpg

Radu Vâlcan este monitorizat zilnic, în Republica Dominicană

De câteva zile, îndrăgitul prezentator Radu Vâlcan (42 de ani) se află în Republica Dominicană, unde filmează pentru un nou sezon din reality-show-ul “Insula Iubirii”, care va fi difuzat de Antena 1.

Acolo munceşte cot la cot cu echipa sa de producţie dar şi alături de concurenţi şi  de ispite. Înainte de a pleca din România, vedeta tv şi-a făcut o serie de analize, conform contractului. Cum pandemia de coronavirus  a ajuns şi în acea ţară, Radu este supravegheat de medici: “Aşa cum ar trebui să fie peste tot în lume şi aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizaţi în permanenţă, iar la cel mai mic semn de boală eşti transportat la spital pentru investigaţii.

 

Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înţelepciune, putere şi încredere!”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de socializare.

În Republica Dominicană s-au înregistrat 72 de bolnavi de coronavirus şi două decese, aşa că autorităţile sunt în alertă. Radu şi-a lăsat acasă soţia, pe Adela Popescu, vedeta PRO TV, şi pe cei doi băieţi ai lor, dar păstrează legătura prin Internet, susţindu-se reciproc.  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1