Radu Vâlcan a împlinit 42 de ani! Ce urare inedită a primit din partea Adelei Popescu

radu-valcan-zi-de-nastere2.jpg

Radu Vâlcan a împlinit 42 de ani
Foto: Instagram

Partenerul de viață al Adelei Popescu a mai bifat o aniversare, iar soția lui nu putea să treacă cu vederea evenimentul. Cu ocazia zilei în care prezentatorul TV a împlinit 42 de ani, Adela i-a făcut acestuia o urare pe măsura sărbătorii.

Ce își mai poate dori Radu Vâlcan de ziua lui? Prezentatorul de la „Insula Iubirii” are o familie frumoasă și mare, acum că și cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume, o soție iubitoare, și se poate lăuda cu realizări și pe plan profesional. Totuși, Adela a simțit nevoia să-i ofere acestuia o declarație de dragoste pe măsura evenimentul, că o singură dată face soțul ei 42 de ani! 

Adela Popescu, urare specială de ziua lui Radu Vâlcan

Cu ocazia zilei lui de naștere, Radu Vâlcan a primit o urare inedită din partea soției lui. Adela Popescu a profitat de moment și a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie emoționantă ce îi înfățișa pe cei doi, în urmă cu șase ani, pe vreme când nici nu deveniseră părinți. Poza a fost însoțită și de un mesaj pe măsură, care la bucurat, cu siguranță, pe prezentatorul TV.

adela-popescu-radu-valcan-zi-de-nastere.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan, în urmă cu 6 ani, de ziua prezentatorului TV
Foto: Instagram

De asemenea, urările din partea fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate, aceștia fiind nerăbdători să-i ureze toate cele bune lui Radu Vâlcan. Adela a strecurat în mesaj și o declarație de dragoste, prin care îi dezvăluia soțului ei că viața alături de el este tot ceea ce ea și-a dorit. 

 „Acum șase ani aveam doi câini, patru vacanțe la activ, multe dimineți cu cafea și nopți cu filme, înghețată și vin roșu. Acum avem doi puiuți, multe nopți nedormite și la fel de multe dimineți cu cearcăne. Dar e tot ce mi-am dorit. La mulți ani, bătrânelule!” a scris Adela Popescu, în dreptul fotografiei publicate pe rețelele de socializare. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu se vor muta în casă nouă

După ce Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară, și, având în vedere că cei doi băieței pe care îi au împreună, Alexandru și Andrei, cresc pe zi ce trece, cuplul s-a gândit că în curând vor avea nevoie de mai mult spațiu, pentru desfășurarea optimă a activităților zilnice. Astfel, cei doi au luat decizia de a-și cumpăra o casă mai mare, care să îndeplinească toate cerințele familiei mărite, mai ales că există și un patruped în ecuație. Făcând marele pas și casa fiind deja cumpărată, nu mai rămâne acum decât ca partenerii să-și facă curaj să se mute. „Casa există, dar abia la vară ne vom muta. Suntem fericiți și abia așteptăm”, a declarat Adela Popescu recent. 

Loading...

Citește și

  • adela popescu portret

    Mamă de doi băieți, Adela Popescu (32 de ani) se dedică în această perioadă cu totul vieții de familie. Anii în care vedeta cânta alături de Gino Manzotti și DJ Maxx în DJ Project par foarte departe, iar ideea întoarcerii la muzică nu intră în planurile de viitor ale Adelei. Dimpotrivă, artista nu mai cântă nici măcar acasă, în prezența copiilor ei.

  • Adela Pipescu și Radu Vâlcan sunt în căutarea unei bone interne caresă se ocupe de copii. Cei doi soți încearcă să urgenteze acest lucru deoarece au ajuns la epuizare și își doresc să se mai ocupe și de proiectele personale, sau de ce nu, chiar să se mai și relaxeze.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1