Radu Vâlcan, cadoul cel mai de preţ, de ziua lui! Vezi ce a primit artistul

radu_valcan_2.jpg

radu valcan declaratie dragoste adela
Radu Vâlcan a împlinit 38 de ani în data de 8 februarie!
Foto: Arhivă personală

A împlinit 38 de ani în data de 8 februarie şi este mai fericit ca niciodată! Pe lângă cadourile obişnuite pe care le-a primit cu această ocazie specială, Radu Vâlcan a avut parte de o aniversare cu… castraveţi!

Radu Vâlcan are o carieră împlinită şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Adela Popescu (27 de ani), cea cu care îşi va lega destinul, se pare, în 2015. Mai mult decât atât, cei doi amorezi au în plan să aibă împreună mulţi copii.

În acest an, chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, Radu Vâlcan a avut parte de un cadou cu totul special. Iar acesta a venit din partea celei pe care artistul o iubeşte nespus: bunica lui.

Radu Vâlcan, cadou neaşteptat, la aniversare

De curând, actorul a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care apare alături de aceasta, iar în mâini ţine darul primit: un borcan cu castraveţi puşi la murat chiar de bunica lui. “Tortul pentru ziua mea de naştere. Cei mai buni castraveţi! Te iubesc, bunica mea!”, a scris emoţiont artistul, pe reţeaua de socializare.

radu_valcan.jpg

radu valcan declaratie dragoste adela
Radu Vâlcan, bucuros de castraveţii muraţi primiţi de la bunica lui
Foto: Arhivă personală

 

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară: “La mulţi ani, Răducu! Să-ţi trăiască scumpa bunica şi tu să fii mereu cu zâmbetul pe buze”, “Ce te mai alintă bunica…”, “Semeni mult cu bunica ta, să-ţi trăiască!”, i-au scris prietenii virtuali, pe Facebook.

Radu Vâlcan, din nou în rol de prezentator tv

Şi-a început cariera ca model, apoi a fost prezentator de ştiri la Prima TV, pentru ca, ulterior, să fie prezentator şi actor la Acasă, iar, mai apoi la Pro TV. Anul acesta, însă, Radu Vâlcan se pare că se va alătura postului Antena 1, unde va prezenta o nouă emisiune. Filmările vor începe în luna februarie, într-o insulă exotică din Thailanda. Emisiunea se va numi „Insula Iubirii” şi va fi un reality-show cu oameni obişnuiţi care se vor îndrăgosti.

radu_valcan_3.jpg

radu valcan declaratie dragoste adela
Radu Vâlcan şi Adela Popescu se iubesc la fel ca în prima zi
Foto: Arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și