Radu Vâlcan a arătat-o pe Adela Popescu nemachiată fanilor. Ce i-a reproșat actrița!

radu-valcan-adela-popescu-nemachiata2.jpg

Ce declarație de dragoste i-a făcut Radu Vâlcan Adelei Popescu
Foto Instagram

Adela Popescu are o familie minunată, compusă din doi băieței care îi fac zilele mai frumoase și un soț iubitor, cu care se înțelege din priviri. Totuși, nostalgia noului an care tocmai a venit se pare că a transportat-o pe actriță în trecut, aceasta amintindu-și de vremurile în care făcea furori pe micile ecrane. Radu Vâlcan n-a lăsat-o prea mult să „viseze” însă, și a adus-o rapid cu picioarele pe pământ, prin intermediul unei adevărate declarații de dragoste.

Deși nu duce lipsă de nimic nici în plan profesional, cu atât mai puțin în cel personal, se pare că pe Adela Popescu a cuprins-o nostalgia la început de 2019 și suspină după „vremurile de mult apuse”. Obișnuindu-și fanii cu stilul său plin de umor, actrița a publicat pe rețelele de socializare o imagine „din tinerețe”, în care poza într-o ipostază senzuală și se bucura de un look complet diferit față de cel de acum, având părul roșu ca focul.

Adela Popescu, nostalgică pe rețelele de socializare

Fiindu-i, probabil, dor de acea perioadă, acum că e mămică cu normă întreagă, Adela a adăugat în dreptul fotografiei un comentariu care l-a făcut pe soțul ei, Radu Vâlcan, să-i facă acesteia una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste. „Fost-ai lele...”, a fost mesajul melancolic al vedetei. N-a trecut mult timp și Radu a simțit nevoia să-și dojenească soția, publicând, la rândul lui, o imagine în care aceasta apare complet nemachiată, dorind să demonstreze că, într-adevăr, frumusețea stă în ochii privitorului, iar pentru el, ea e cea mai frumoasă atunci când e simplă și naturală.

adela-popescu-tinerete2.jpg

Adela Popescu suspină după „perioada ei de glorie”
Foto Instagram

Radu Vâlcan, declarație de dragoste pentru Adela Popescu

„A publicat iubita mea pe contul ei de Instagram, astăzi, o poză cu ea. Sexy, roșcată, explozivă și machiată. Zice ea că....ce vremuri, că ce bine era ea pe vremea aia. Asta este poza mea preferată! Nemachiată și frumoasă, am pozat-o după masă! Te iubesc”, a scris prezentatorul de la „Insula iubirii” în drepul imaginii cu pricina.

Nici Adela nu s-a lăsat și cei doi au avut un dialog amuzant, care a făcut deliciul urmăritorilor lor din mediul online. „Hai, scumpeteo, de ce nu le spui că te-ai îndrăgostit de mine fix pe vremea când eram: 'sexy, roșcată, explozivă și machiată'?!, nu 'nemachiată și după masă'....Mă rog, una peste alta îmi place că mă minți frumos”, i-a replicat vedeta soțului ei, insinuând la glumă că acesta n-ar fi în totalitate sincer. „Ai stricat-o, ziceam și eu ceva frumos, eram bărbatul perfect”, i-a răspuns amuzat Radu Vâlcan.

radu-valcan-adela-popescu-nemachiata2.jpg

Radu Vâlcan a publicat o poză pe rețelele de socializare, în care Adela apare complet nemachiată
Foto Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • De când familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan s-a mărit cu încă un membru, cei doi părinți radiază de fericire. Un alt motiv care a adus zâmbetul pe fețele soților este faptul că băiețelul lor cel mic a împlinit recent o lună, prilej cu care mândra mămică a publicat pe rețelele de socializare o imagine, pentru a marca această zi specială. Fotografia a atras rapid atenția fanilor, dat fiind faptul că familia purta măști medicinale, însă Adela a clarificat rapid situația.

  • adela popescu radu valcan

    Revelionul 2019 n-a mai reprexentat, parcă, o competiție între rochii, petreceri sau vacanțe între vedetele autohtone. Multe și-au petrecut noaptea dintre ani pe scenă, la concerte, alții, cu familiile la munte, dar au fost dive pe care miezul nopții le-a prins în pijamale, alături bărbații lor.