Radu Moraru, dat afară cu scandal de la postul tv pe care l-a înființat

radu_moraru.jpg

radu moraru dat afara nasul tv
Radu Moraru a fost destituit după un scandal monstru
Foto: arhivă personală

Lovitură dură pentru Radu Moraru. Realizatorul emisiunii "Nașul" a fost destituit din toate funcțiile pe care le avea la postul, cu acelaşi nume, Naşul TV. Anunţul a fost făcut la postul de televiziune, unde rulează permanent pe ecran un comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, "Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licenței TV". Totodată, "Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV", se mai arată în acelaşi comunicat. Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președintele Consiliului de Administrație.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Paul Moraru (acționar minoritar) împreună cu Adrian Bucă au convocat o ședință a Adunării Generale a Acționarilor în luna iunie, AGA în care Radu Moraru a fost destituit din toate pozițiile pe care le deținea. Se pare că a fost vorba despre o ședință furtunoasă în care, Paul Moraru a rămas în pielea goală, după ce "Nașul" Radu Moraru i-a aruncat o ceașcă de cafea pe cămașă. Procesul verbal al ședinței era însă "ținta" cafelei de la Nașul TV. Conform acelorași surse conflictul dintre Radu Moraru și Paul Moraru (realizator Națul TV, fost OTV) a plecat de la bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispoziția lui Radu Moraru pentru stația TV. Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru că a folosit în interes personal sumele destinate finanțării postului. Radu Moraru a contestat în instanță hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul aşa că a fost nevoită să renunţe să-şi mai asocieze numele cu postul tv. 

loading...

Citește și