Radu Gheorghe, fostul ginere al Stelei Popescu, a cerșit la metrou. Nimeni nu l-a recunoscut!

12-13-vedete-radu.jpg

Radu Gheorghe, în rolul cerşetorului muzicant

Radu Gheorghe (68 de ani), devenit vestit cu refrenul ”Hai li, hai lo”, al piesei sale, ”Broasca Ţestoasă”, a fost solicitat luna trecută să filmeze pentru pelicula unui student la UNATC.

Actorul s-a dovedit a fi atât de convingător în rolul cerşetorului muzicant, încât trecătorii care nu l-au recunoscut i-au pus bănuţi în cutie. Radu, care a bifat un mariaj de câţiva ani cu Doina Maximilian, fiica adoptivă a  regretatei actriţe Stela Popescu, a povestit, pe Facebook: ”Dragii mei admiratori sau compătimitori, în funcţie de caz, vă mulţumesc pentru ajutorul financiar pe care mi l-aţi dat miercuri 22 mai, în apropierea staţiei de metrou Eroii Revoluţiei, unde am apărut în postura unui cerşetor, interpretând rolul unui bătrân muzician din filmul tânărului student Alin Duruiană, anul întâi la clasa de regie film a UNATC. Fiţi convinşi că cei 50 de lei adunaţi în cutia de vioară deschisă pe jos în faţa mea au ajuns unde trebuie, adică la echipa de filmare”. 

Radu a fost marcat de decesul fostei soacre: ”Din păcate, Stela ne-a părăsit. Să sperăm că se vor naşte altele”, a menţionat el. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1