Punem pariu că n-o recunoști? Ce vedetă de la noi s-a transformat în Moș Crăciun

antonia_mos_craciun_2.jpg

antonia
Antonia s-a transformat în Moș Crăciun
foto: arhiva personală

Ajunul Crăciunului înseamnă pentru toată lumea întâlnirea cu Moș Crăciun. Antonia, mamă a trei copii, știe asta mai bine ca oricine. Mai în glumă, mai în serios, vedeta și-a pus barbă și ochelari și s-a prezentat așa în fața fanilor.

Antonia a devenit de curând mamă pentru a treia oară și se ține de șotii. În ajun de Crăciun, vedeta le-a făcut o surpriză fanilor și, în locul fotografiei tradiționale cu familia lângă bradul de Crăciun, le-a trimis virtual o felicitare cu ea în rol de Moș Crăciun.
Imaginea postată de artistă pe contul personal de Facebook a fost însoțită și de o întrebare ghidușă: ”Îl așteptați pe Moș Crăciun?”. Fanii s-au grăbit să-i transmită vedetei urările tradiționale și și-au exprimat dorința de a o revedea cât mai curând pe scenă.
Alex Velea și Antonia au devenit părinți pentru a doua oară la 7 decembrie, după ce în decembrie 2014 solista l-a adus pe lume pe Dominic. Situația juridică a celor doi este însă complicată, pentru că artista este încă în proces de divorț de soțul ei, Vincenzo Castellano, cu care are o fetiță. Prin urmare, Alex Velea nu poate fi și în acte tatăl celor doi copii.

copii_antonia.jpg

copii antonia
Cei doi băieți ai cuplului Alex Velea-Antonia
Foto: arhivă personală

 

Solistul a depus în urmă cu o lună o cerere la Judecătoria Sectorului 1, care are ca obiect „tăgadă paternitate”. Pârâţi sunt atât Vincenzo Castellano, cât şi Antonia şi fiul acesteia Dominic, care este reprezentat de mama sa. Velea le cere judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl fiului său, cu el, care are de aproape trei ani o relaţie cu artista. Antonia mai are o fată cu Vincenzo.

 

Loading...

Citește și

  • Antonia a născut miercuri, 7 decembrie, un băiețel perfect sănătos, cel de-al doilea copil a vedetei cu Alex Velea. Fericitul tătic a postat prima imagine cu mămica, pe patul de spital, pe contul său de Instagram, mulțumindu-le astfel fanilor pentru toate mesajele de felicitare.

  • antonia ales velea

    Alex Velea și Antonia formează un cuplu sudat. Se iubesc și nu sunt reținuți în a-și arăta dragostea în public. Unde mai pui că sunt și părinții unui băiețel, Dominic, și mai așteaptă încă unul, care le va însenina viețile în doar două luni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1