Propunere de post de la Andreea Berecleanu: mămăligă cu dulceață

Ultima actualizare:

    Andreea Berecleanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Româniafoto: arhivă personală
Andreea Berecleanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Româniafoto: arhivă personală

Andreea Berecleanu și-a găsit o nouă vocație. Prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Antena 1 își răsfață de ceva vreme fanii de pe rețelele de socializare cu rețete simple, delicioase, pentru care folosește ce găsește la o primă căutare prin frigider.

Dacă vă gândeați că vedetele de televiziune mănâncă mai mult la restaurant și nu se găsesc niciodată în postura de a se întreba ”și eu ce mai gătesc astăzi?”, Andreea Berecleanu (42 de ani) este dovada vie că lucrurile nu stau deloc așa.

Andreea Berecleanu pare să fie adepta unui stil minimalist în bucătărie, ca și în vestimentație, pe principiul puțin și bun, din ingrediente gustoase. Prezentatoarea Observatorului de la ora 19 a dezvăluit recent care este mâncarea preferată a copiilor ei. ”Tartine cu brânză de capră și felii de pară, după gust cu miere sau un strop de ulei de măsline. La cuptor 8/10 minute. Gustarea preferată a copiilor mei”, a scris Andreea în dreptul unei imagini cu un platou apetisant, publicată pe contul personal de Instagram.


    Tartinele cu brânză de capră și pere, preferatele familiei Andreei Berecleanufoto: arhivă personală
Tartinele cu brânză de capră și pere, preferatele familiei Andreei Berecleanufoto: arhivă personală

Încântată de reacția fanilor ei, știrista a revenit în dimineața zilei de marți, 21 noiembrie, cu o propunere de post pentru un mic dejun rapid, pentru cei care nu vor să arunce la gunoi rămășițele cinei din ajun.

”Mamaligă rece cu dulceață de vișine. Asta am mâncat eu azi dimineață. Am deschis frigiderul și în loc de alte opțiuni de post, nu foarte variate, am găsit un rest de mamăligă de la varza de ieri și l-am adaptat. Ca în vremea copilăriei, în vacanțele de la Râșnov, la o familie de sași. Acolo am mâncat și friptură cu dulceață, ceea ce astăzi în restaurante se numește gourmet. Voi, ce idei rapide aveți pentru mâncarea de post?”, și-a invitat Andreea fanii la discuție.


    Andreea Berecleanu a mâncat prima oară mămăligă cu dulceață în copilărie, la o familie de sași din Râșnovfoto: arhivă personală
Andreea Berecleanu a mâncat prima oară mămăligă cu dulceață în copilărie, la o familie de sași din Râșnovfoto: arhivă personală
image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net