"Profa de desen m-a dezvirginat la 15 ani, în pauza de meditații"

12-13-vedete-1-jean-paler.jpg

jean paler
Jean Paler susţine că şarmul său nativ a fost marele atu în faţa femeilor. Cu un singur banc, ele îi cădeau în mreje. Comicul a fost căsătorit şi are doi copii

Degeaba se dau viteji masculii plini de muşchi din show-biz-ul nostru că nu vor putea niciodată să aibă un palmares atât de greu şi de picant ca al şarmanţilor artişti de odinioară. Click! vă propune un serial inedit cu dezvăluiri neştiute din budoar. Primul venit la spovedanie, cu tolba plină de poveşti, e simpaticul Jean Paler.

Îl cheamă Jean Paler, are 53 de ani, dar prietenii îl alintă Jenică. E un personaj carismatic, a cărui viaţă  s-a învârtit în jurul scenei şi al femeilor. La rugămintea noastră, comicul s-a întors în timp, amintindu-şi cu nostagie de prima mare dragoste, când inima i-a luat-o la trap: ”Eram prin clasa a şasea, când mi-a picat cu tronc Luminiţa, o fetiţă drăgălaşă, cu privire nimicitoare. Avea şi codiţe împletite, cu funde mari. Nu mai puteam după ea, eram topit. Eram aşa de pătruns de sentimentul dragostei încât i-am scris o poezie romantică. Numai că biletul l-a găsit taică-său. Nervos, omul a dat buzna la şcoală, a făcut balamuc, m-au chemat la secretariat, l-au adus şi pe tata de acasă, care, băgat la înghesuială, m-a caftit. Şi acum vorbesc cu fata asta, am rămas prieteni, e la casa ei, are doi copii!”.

Întrebat la ce vârsta şi-a pierdut virginitatea, Jean a zâmbit ca un drăcuşor, înainte să ne ofere câteva detalii: ”M-am cam grăbit, dar am şi avut cu cine! Profa de desen, o blondă mişto, m-a făcut bărbat. Eu aveam 15 ani, iar ea vreo 30. Mă medita la desen, mă pregăteam  pentru Liceul «N. Tonitza», iar dragoste făceam în pauze”.

Dar au mai urmat şi alte poveşti de dragoste, fără număr, cum zic maneliştii. Jean se mândreşte că a avut mare trecere la sexul frumos, dar că pe unele nici nu mai ştie cum le cheamă.

”Ilie  Năstase se laudă că a avut vreo 2.000 de gagici. Eu am avut doar câteva sute: blonde, brune, roşcate, mai slăbuţe, mai vrăbioare, mai ursoaice, la care când mă uitam prima dată mă întrebam cât  costă kilogramul de mezeluri”, dezvăluie Jean, cu un umor molipsitor. 

Fiind un bărbat înalt ca bradul, de 1,90 m, artistul  susţine că a avut mari probleme cu patul, dar nu la pat: ”După ce făceam sex în paturile lor, micuţe, din care îmi atârnau picioarele, îmi luam perna şi pătura şi dormeam pe jos, ca un  câine. Acasă am un pat de doi metri, făcut pe comandă, căci în comerţ nu se găsesc decât standard”.

Inevitabil, s-a căpătuit, la un moment dat, şi cu boli venerice: ”Am avut, în tinereţe, nişte probleme medicale în chiloţi, la vremea aia ne tratam cu ce apucam, îmi amintesc că mă scărpinam mereu. De atunci, am jurat că nu mă mai bag sub pătură cu oricine. Am prin buzunare mai multe prezervative decât aspirine”, se amuză el de ale tinereţii valuri. Recunoaşte că nu a fost un bărbat prea chipeş, însă şarmul avea să-l salveze. “Mulţi bărbaţi se plâng că-s singuri, deşi sunt plini de bani şi oferă cadouri scumpe. Iar tipii cu chip de Adonis ori  sunt proşti ori sunt homosexuali, aşa că bietele fete ce să facă cu ei? Pe mine nu m-a costat nimic să fiu cu cineva, eu spuneam un banc şi gata, fata pica în mrejele mele”, se laudă Paler.

Totuşi, din întreaga colecţie de iubite, pe una s-a îndurat să o invite la altar: ”N-am mai vorbit despre asta, dar am fost căsătorit, câţiva ani, şi am o fiică în America şi un băiat, aici, în ţară. Am ajuns însă la divorţ. Vinovaţi am fost amândoi, am rămas în relaţii bune, totuşi, de dragul copiilor”.  De cinci ani, Jean locuieşte singur, într-o vilă din Sinaia, dar nu se plictiseşte: ”Mai am câteva prietene vechi care îmi bat la uşă. Noroc că nu am vecini care să  mă bârfească, fiindcă locuiesc într-o vilă în care stau, câte două-trei zile, turiştii. La vârsta asta sunt ca un girofar, prind ce-mi pică. Din păcate, aici, în Sinaia, nu-ţi poţi găsi o femeie, toate alea bune sunt luate”.

Întrebat ce părere are despre românce, Jenică le-a catalogat cât se poate de amuzant: ”Cele de 20 de ani sunt pentru toţi, alea de 30 de ani put a tutun şi a băutură, de ai impresia că te-ai băgat cu scrumiera în pat, cele de 40 sunt murături geloase, iar cele de 50 de ani sunt bune doar de bârfe şi de tricotat şosete”.

În tinereţe, era topit după soprana Daniela Vlădescu

Jean Paler a avut, în urmă cu mai bine de 30 de ani, o slăbiciune pentru soprana Daniela Vlădescu (acum în vârstă de 59 de ani), cu trup de sirenă, talentată până la cer, şi cu chip de înger. Din păcate, ea era îndrăgostită lulea de Nicu, fiul lui Nicolae Ceauşescu: ”Era aşa de frumoasă, eram topit după ea, era femeia perfectă. Dar iubea pe altul şi am admirat-o doar în tăcere. Acum suntem singuri amândoi, dar dacă n-a fost să fie atunci, sentimentele nu mai sunt aceleaşi. Am aflat că, pentru a-şi alina singurătatea, Daniela are casa plină de câini şi de pisici. Îi doresc sănătate”, a vorbit Jean despre acest episod emoţionant.  

12-13-vedete-3-daniela-vladescu-3.jpg

Daniela Vlădescu
Daniela Vlădescu rămâne marea dragoste a lui Paler, fiind etalonul lui de frumuseţe

Înainte de a deveni actor a lucrat ca bijutier

Jean Paler a debutat în 1973, la  “Teatrul de Vară Herăstrău”, în spectacolul ”Rapsodii de primăvară”, iar  trei ani mai târziu a absolvit Universitatea Populară de Artă Teatrală şi Film. A colaborat şi cu Televiziunea Naţională, iar în 1988 s-a angajat la Teatrul ”Constantin Tănase” din Bucureşti. A fost în zeci de turnee, cu numerele sale umoristice, în Portugalia, Anglia, Franţa, Italia, Germania. Înainte de a deveni actor, Jean a avut o altă meserie frumoasă. ”Am lucrat  mulţi ani ca bijutier, aceasta e meseria mea de bază. M-am jucat cu pietrele preţioase aşa cum vă jucaţi voi cu linguriţele când le puneţi în ceai. M-am jucat cu diamante, smaralde şi safire”, ne-a mai zis el.

12-13-vedete-2-jean-tanar.jpg

jean paler
Aşa arăta Jean în urmă cu 25 de ani

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1