Problemele de sănătate ale Mirabelei Dauer au adâncit-o în credință!«Dumnezeu m-a trimis la analize»

mirabela-dauer-foto-catalin-tudorica_1.jpg

Mirabela Dauer, despre recuperarea post-operatorie
Foto: Arhivă Click

Îndrăgita cântăreața Mirabela Dauer a suferit recent o intervenție chirurgicală, deoarece starea ei de sănătate era pusă în pericol de o tumoră. După operație, Mirabela s-a simțit bine și și-a revenit într-un timp record. Cântăreața a declarat că se simte apropiată de Dumnezeu și consideră că faptul că este credincioasă a ajutat-o să treacă peste acest obstacol al vieții.

Mirabela Dauer, în vârstă de 70 de ani, a trecut printr-o operație dificilă, în data de 29 ianuarie, când medicii i-au extirpat un rinichi şi i-au tăiat şi porţiuni din alte două organe vecine, pentru a elimina o tumoră. Cântăreața a avut psihicul puternic și a reușit să depășească destul de rapid momentul, recuperarea post-operatorie întâmplându-se într-un timp scurt. Însă, Mirabela consideră că a avut parte și de ajutor divin, pe tot parcursul grelei încercări prin care a trecut, considerându-se o fire credincioasă și un om bun, pe care Dumnezeu îl răsplătește. „Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată”, a mărturisit aceasta în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

mirabela_dauer111.jpg

Mirabela Dauer: „Dumnezeu m-a trimis la analize!”
Foto: Arhivă Click

Artisa a povestit, de asemenea, cum a reușit să se refacă atât de repede, după operație. Mirabela Dauer consideră că în această perioadă grea a vieții și-a dat seama că a fost binecuvântată cu prieteni buni, care au ajutat-o pe plan moral și au încurajat-o, fiindu-i alături. „Mi-am cunoscut în ultima perioadă prietenii adevărați, cei care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, a mai spus cântăreața. În prezent, Mirabela se simte bine și este din nou cu zâmbetul pe buze, și a urcat chiar și pe scenă, pentru a concerta, la doar o lună de la operație. Aceasta a marcat, de asemenea, și câteva apariții televizate, după ce a reușit să învingă boala. 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • mirabela dauer

    Începutul de an a fost unul cu grave probleme de sănătate pentru Mirabela Dauer. Celebra cântăreaţă (70 ani) a trecut prin clipe dificile după ce medicii i-au descoperit o tumoră la nivelul unui rinichi. Sfătuită de specialişti că operaţia este cea mai bună soluţie, interpreta a ajuns la cuţit. Medicii i-au extirpat un rinichi. La două luni de la intervenţie, artista a povestit cum a ajuns de fapt pe masa de operaţie.

  • Mirabela Dauer, solista, rinichi, operatie, convalescenta, concerte, recuperare

    Mirabela Dauer (70 de ani) s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate, în urma cărora a dat jos în jur de 10 kilograme. În luna ianuarie, medicii i-au extirpat un rinichi, astfel că în acest răstimp ea a fost nevoită să stea departe de scenă, pentru a-și reveni, căci acuza o stare de slăbiciune și amețeli.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1