Probleme de Revelion pentru Oana Zăvoranu și soțul ei: «Ne întrecem în antibiotice»

oana-zavoranu-sot-revelion.jpg

Cum își vor petrece Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, Revelionul
Foto: Instagram

Sărbătorile de iarnă au venit și anul acesta cu multă bucurie și cu daruri speciale, însă în familia Oanei Zăvoranu, acestea au adus și câteva probleme de sănătate. Cum sezonul rece poartă cu sine veșnicele răceli și gripe de care parcă nu mai scapi, se pare că vedeta și soțul ei și-ar putea petrece Noul An cu „peripeții”, printre multe pături călduroase și bând.. ceai fierbinte.

Sărbătorile de iarnă din acest an au venit cu câteva probleme de sănătate pentru Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf. Cei doi parteneri au contactat un virus care i-a îmbolnăvit și, deși „s-au îndopat” cu medicamente, nu au reușit să scape de el nici înainte de intrarea în Noul An.

Oana Zăvoranu și soțul ei, probleme de sănătate de Sărbători

Se pare că Alex Ashraf a avut o răceală persistentă începând cu perioada Crăciunului, iar în prezent, aceeași problemă o va împiedica și pe Oana să petreacă așa cum își dorește de Revelion, dat fiind faptul că simtomele vedetei s-au agravat, așa cum însăși ea mărturisește.

Pe Oana Zăvoranu (45), anul 2019 o prinde cu probleme de sănătate. Vedeta este răcită, după ce partenerul ei de viață, Alex Ashraf, a avut și el aceeași problemă de Crăciun. „Ca niciodată, anul asta de Crăciun, Alex a fost răcit rău și acum sunt eu praf. Nu știu cum am reușit amândoi „performanța”. Ne „întrecem” în antibiotice, siropuri de tuse, ceaiuri fierbinți, șervețele și pufuri pentru nas înfundat”, a explicat Oana în mediul online.

oana-zavoranu-decoratii-craciun.jpg

Oana Zăvoranu și-a decorat casa pentru Sărbători
Foto: Instagram

Revine Oana Zăvoranu pe micile ecrane?

De asemenea, la finele anului 2018, vedeta a ținut să precizeze că intră în Noul An cu multe proiecte noi, existând șansele să se întoarcă, chiar, pe micile ecrane. „Abia aștept noul an cu noi provocări, noi realizări, noi planuri și multă muncă inteligent făcută ca lucrurile să iasă așa cum vrem noi.

Proiectele personale întotdeauna trebuie privite extrem de serios, pentru că e foarte important să începi cu dreptul.Vor urma și altele, multe, dar toate la timpul lor. Nu am renunțat nici la tv sau actorie, există planuri, vom vedea și vom analiza care se materializează.
În ultimul timp am devenit extrem de selectivă cu tot, de la oamenii cu care mai discut, locurile pe care le mai frecventez sau invitațiile pe care le mai onorez.. și știu eu mai bine de ce”, a mai scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

 

 

.

 

Loading...

Citește și

  • oana zavoranu brad 3 metri

    Până nu demult adepta unui stil de machiaj minimalist, Oana Zăvoranu ne surprinde pe final de an cu un look total schimbat. Bruneta a apelat la tatuajul cosmetic pentru a-și contura sprâncenele, ceea ce o face să arate complet diferit față de cum ne-a obișnuit.

  • Factura la energia electrică din ianuarie o să o cam ardă la buzunar pe Oana Zăvoranu. Vedeta a intrat cu adevărat în spiritul sărbătorilor de iarnă încă de pe la jumătatea lunii decembrie când și-a transformt vila într-o casă plină de beculețe și ghirlande luminoase. Nici în casă, bruneta nu a făcut economie. A îmbodobit trei brazi și a decorat interioarele cu leduri. După această lună, cu cheltuieli maxime, probabil că diva va tăia din bugetul de shopping de lux, cu care este obișnuită.