Probleme cu sunetul înainte de finala națională Eurovision

finalistii_eurovision_romania.jpg

finalistii eurovision romania
Finaliștii Eurovision România se luptă pentru un loc la concursul din Suedia
Foto: colaj Click!

Cei șase finaliști de la Eurovision România se luptă în seara zilei de duminică, 6 martie, pentru locul care îi va duce în Suedia, țara în care va avea loc finala concursului cântecului european. Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Doru Todoruț feat. Irina Baianț și Vanotek feat. The Code & Georgian sunt cei care aspiră la câștigarea finalei naționale.

Repetițiile de la Baia Mare s-au făcut la foc automat după ce vineri, 4 martie, s-au anunțat artiștii care vor urca din nou pe scena Sălii Sporturilor din localitate, cu ocazia finalei. Fiecare dintre ei își dorește să facă o figură cât mai frumoasă, să aibă un show excepțional și să fie votați de cei care le vor decide soarta în concurs.

Cu toate acestea, nemulțumirile nu au întârziat să apară în cazul unora dintre concurenți. Așa se face că în ziua finalei, duminică, Irina Baianț și M I H A I s-au confruntat cu câteva dificultăți legate de sunet. Și ce poate fi mai important pentru un artist care cântă live dacă nu sunetul?! Atât Irina, partenera de scenă a lui Doru Todoruț, cât și Mihai Trăistariu, s-au plâns că nu se aud cum trebuie în căști.

irina_baiant.jpg

irina baiant doru todorut
Irina și Doru speră să cucerească publicul cu piesa "The Voice"
Foto: Tatiana Solomon

 

Schimbări pe scena Eurovision

Pe lângă vocea care trebuie să sune impecabil în seara concursului, efectele speciale, luminile și întreaga punere în scenă reprezintă motive pentru care oamenii de acasă îi votează pe artiști. Cu toții vor show-uri impecabile în care să strălucească la propriu și la figurat, iar schimbările pe ultima sută de metri sunt ceva normal.

M I H A I este unul dintre cei care a modificat ceva la show-ul său, chiar la sfatul lui Dan Manoliu, regizorul Eurovisionului românesc. Trăistariu, cel care pune în scenă un spectacol desprins din filmele SF, își dorea inițial să aducă toți oamenii care îl însoțesc pe scenă lângă el, la finalul piesei, dar Manoliu i-a sugerat să o aducă alături doar pe fata "extraterestră".

mihai.jpg

mihai traistariu
Mihai Trăistariu se bazează pe show-ul său special
Foto: Tatiana Solomon

 

Loading...

Citește și

 • Joi (11 februarie) au fost anunţate cele 12 melodii finaliste care vor intra în Selecţia Naţională Eurovision 2016. În cursă, au fost înscrise 94 de piese, din care juriul a ales doar 12 . Câştigătoarea selecţiei naţionale va ajunge pe scena de la Stockholm,.

 • cristi faur dream walkers

  Finala națională Eurovision 2016 are loc duminică, 6 martie, de la 20:30, la Baia Mare. Concursul este transmis în direct de posturile televiziunii publice, TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional, dar şi online, pe site-ul www.tvrplus.ro. Cei șase finaliși: Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Doru Todoruț feat. Irina Baianț și Vanotek feat. The Code & Georgian sunt cu emoțiile la nivel maxim, întrucât unul dintre ei va avea onoarea de a reprezenta România la finala europeană a Eurovisionului, în luna mai, în Suedia.

 • Eurovision Romania 2016 selectia nationala

  Televiziunea Română anunță că luni (18 ianuarie) încep înscrierile pentru Selecţia Naţională a Concursului Eurovision 2016. Anul acesta, competiția se va desfășura după reguli noi. Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

 • ovidiu anton semifinala eurovision romania 2016

  Leonard Miron (47 de ani), fost prezentator al Eurovisionului în România, a făcut o analiză la sânge a pieselor care participă anul acesta la Selecția Națională. Click! a aflat care este clasamentul propus de Leonard pentru Semifinala Eurovision România 2016, care anul acesta va avea loc vineri (4 martie), de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, de site-ul www.tvrplus.ro.

 • mihai traistariu eurovision preselectie baia mare

  Cu toate că juriul nu a fost prea indulgent cu Mihai Trăistariu, el reușind să se califice la mustață în finala de duminică, practic fiind al patrulea finalist ales de juriu, cu cel mai mic punctaj, respectiv 33 puncte, artistul speră să dea lovitura la Eurovision.

 • Mai sunt doar două ore până la startul primei Semifinale Eurovision România 2016, care va avea loc vineri la Sala Sporturilor de la Baia Mare, pe scenă urmând să urce 12 artişti ce vor cânta pentru un loc în finala Selecţiei Naţionale. Printre aceştia se numără şi solistul Mihai Băjinaru, care a avut parte de un întreg scandal înainte de începerea show-ului.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1