Problema de sănătate care îl împiedică pe chef Florin Dumitrescu să mănânce tot ce ar vrea

Chef Florin Dumitrescu are 27 de ani și este jurat în cadrul show-ului „Hell's Kitchen” de la Antena 1

chef dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu este jurat în cadrul show-ului „Chefi la cuţite” de la Antena 1
FOTO: Arhiva personală

Deşi este bucătar şi se învârte toată ziua printre ingrediente savuroase, chef Florin Dumitrescu nu poate să mănânce tot ce îi pofteşte inima. Juratul emisiunii "Chefi la cuţite" de la Antena 1 face sacrificii uriaşe atunci când concurenţii îi pun în faţă spre degustare preparate care conţin lactate. Celebrul bucătar suferă de intoleranţă la lactoză, iar această problemă de sănătate l-a făcut să fie mult mai precaut în privinţa ingredientelor.

Florin Dumitrescu se află toată ziua prin bucătătire, însă atunci când vine acasă, este şi el răsfăţat de persoana iubită. Celebrul bucătar găteşte cu pasiune şi se pare că cu aceeaşi dragoste o face şi soţia lui căreia îi iese cea mai bună omletă din lume. "Micul dejun a început să capete un alt sens de când suntem o familie. Chiar dacă eu nu vorbesc, o fac fetele în locul meu, şi ador asta. Ne aşezăm cu toţii la masă, Ava pe un scaun de om mare, Mia în scăunelul pentru copii, este veselie, fiecare vorbeşte pe limba ei, iar eu le admir. Soţia mea le pregăteşte ouă fierte, brânzică de capră  şi tot felul de bunătăţi, iar mie îmi face celebra sa omletă. Îmi dau seama că este supărată pe mine când omleta este un pic uscată şi are numai ceapă. Dar vă jur, că atunci când nu are motive să fie supărată şi mă iubeşte până la cer şi înapoi, face o omletă Dumnezeiască. Cu ceapă, slănină de casă afumată şi-atât! Ador dimineţile în care intru în bucătărie şi o găsesc pe Cristina la aragaz, amestecând în tigaie. Este impresionant când găteşti pentru sute de persoane şi acasă ai pe cineva care găteşte pentru tine!", a declarat Florin Dumitrescu pentru revista "Taifasuri". 

familie_chef.jpg

chef florin dumitrescu familie
Florin Dumitrescu şi soţia sa, Cristina, au două fetiţe superbe
foto: arhiva personală

Deşi, şi-ar dori ca job-ul lui de jurat să nu fie atât de complicat, Florin Dumitrescu face adevărate eforturi, atunci când concurenţii îi aduc preparate care conţin lactoză. "De regulă, evit să gust, dar când trebuie, trebuie. Suferim, strângem din dinţi şi mergem mai departe. Am trăit eu altele mai grave de atât", a mai spus cheful pentru aceeaşi sursă. Nu doar el se pare că are această problemă de sănătate, ci şi cele două fetiţe ale sale, Ava (4 ani) şi Mia (un an), cărora bucătarul le găteşte cu produse sănătoase, evită prejelile şi le ascunde dulciurile. Această intoleranţă alimentară este o afecţiune caracterizată prin incapacitatea de a digera şi absorbi lactoza, care se manifestă prin simptome gastrointestinale induse de consumul de lapte şi de derivaţi ai acestuia.  

 

Loading...

Citește și

  • Flroin Dumitrescu Bonton scandal bucatarie

    Horia Constantinescu, fostul șef al lui Florin Dumitrescu (27 de ani), îl face praf pe celebrul bucătar de la „Hell’s Kitchen”. „Pletosul cu limbaj și atitudine de caid, parcă Florin, a lucrat și pe la noi, la Bonton, cu ani în urmă, ca bucătar era submediocru”, spune cel care i-a fost pe vremuri șef.

  • sotia lui chef florin dumitrescu cristina

    A venit în restaurantul în care el lucra pentru a degusta un nou fel de mâncare şi aşa a început povestea lor. Soţia lui chef Florin Dumitrescu este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog, dar pe lângă această pasiune, tânăra avea să-i demosntreze juratului de la emisiunea culinară că are şi alte calităţi.

  • Chef Florin Dumitrescu cutit bucatarie

    Este mai fericit ca niciodată! Chef Florin Dumitrescu (27 de ani) a devenit astăzi, 16 aprilie, tată pentru a doua oară.

  • Este o mare diferenţă între pasiunea pentru gătit pe care o ai tu şi pe care ţi-o manifeşti în bucătăria ta de acasă şi gătitul într-o bucătărie profesională. Aici, lucrurile se petrec la un alt nivel, într-o altă viteză. Pe lângă mâncăruri variate şi arome îmbietoare, este multă adrenalină. De acest din urmă „ingredient” este dependent chef Florin Dumitrescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1