Pro Tv va lansa un nou show plin de aventură și suspans

fort.jpg

fort boyard
Fort Boyard, noua emisiune plină de aventură de la Pro Tv
Foto: Pro Tv

Pro Tv va aduce în perioada următoare pe micile ecrane un nou show de excepție, filmat exclusiv în Franța. Plin de suspans, aventură și umor, noua emisiune, organizată sub forma unei competiții, le va testa concurenților inteligența și rezistența fizică.

Noul show se numește Fort Boyard și, după 20 de ani de la prima difuzare la Pro Tv, acesta va fi din nou adus în casele românilor, în premieră, cu celebrități locale. În concurs vor participa vedete, care vor fi ghidate de celebrele personaje ale shoului: Boyard, Passe Partout și Passe Temps.

Emisiunea te va introduce într-o nouă aventură în care celebritățile vor trebui să ia parte la diverse probe complicate care le vor pune la încercare abilitățile și anduranța și totul se va desfășura în cel mai cunoscut fort din televiziune.

fort boyardZoom
Foto: Pro Tv

Fort Boyard este un show bine cunoscut pe plan internațional și va fi filmat integral în Franța, în Strâmtoarea Pertuis d’Antioche, chiar în fortul care a fost finalizat în secolul al XIX-lea. Emisiunea a fost difuzată pentru prima dată în Franța, iar de atunci, a fost preluată și de alte țări ca Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania și Statele Unite.

Anul acesta, Pro TV a pregătit pentru telespectatorii din România o grilă puternică de programe, care le oferă atât conținut de calitate, știri obiective, dar și divertisment de top! Fort Boyard este unul dintre cele mai urmărite emisiuni TV la nivel global. 

loading...