Privirea lui Cătălin Măruță spune totul! Cum se uită la Andra

12-13-2-col-andra-maruta.jpg

Andra şi Cătălin Măruță sunt căsătoriți de opt ani
foto: arhivă personală

Căsătoriți de opt ani și, din 2015, părinți pentru a doua oară, Cătălin Măruță (38 de ani) și Andra (29) sunt hotărâți să nu lase relația lor să alunece pe panta rutinei. Cei doi fac deliciul fanilor cu declarații de dragoste înflăcărate și gesturi tandre.

Andra a cântat ”Iubirea schimbă tot”, iar Cătălin Măruță și-a arătat iubirea într-o imagine mai mult decât sugestivă publicată pe contul personal de Instagram. Gazda emisiunii ”La Măruță” de la PRO Tv părea topit după soția sa, la Premiile Muzicale Radio România, în cadrul cărora Andra a fost numită una dintre cele mai bune voci din România.

catalin_maruta.jpg

catalin maruta andra
Andra, privită cu iubire și admirație de soțul ei, Cătălin Măruță
foto: arhivă personală

Artista era ocupată să pozeze cu trofeul în brațe, iar Cătălin, în plan secund, o admira fără rezerve. Privirea lui din această imagine spune totul. Între cei doi se afla băiețelul în vârstă de cinci ani al cuplului.

Loading...
 
 

Citește și

  • andra catalin maruta

    Protagoniștii evenimentului monden al anului, Andra și Cătălin Măruță au avut parte nu doar de urări de bine și felicitări după botezul fiicei lor, Eva Maria Ioana. Jurnalistul Cătălin Chirilă îi atacă dur pe cei doi pe blogul său de pe adevarul.ro, denunțând felul în care Cătălin Măruță a promovat un eveniment personal în emisiunea pe care o prezintă la PRO Tv. ”Trebuie s-o lăsăm mai moale cu ipocrizia şi să ne ferim de cultul personalităţii”, a scris Chirilă.

  • andra catalin maruta

    Piesa Andrei a prins foarte bine la public, iar dovadă stau cele peste zece milioane de vizualizări pe Internet. Mândru de soţia sa, Cătălin Măruţă i-a "controrizat" artistei succesul şi a ajuns la concluzia că a deborât orice record în muzica românească.

  • andra si catalin maruta fetita eva maria ioana

    "Are mama o fetiţă frumuşică foc". Aşa ar putea să cânte şi Andra atunci când o piveşte pe micuţa Eva Maria Ioana. Bebeluşul, în vârstă de trei luni, seamănă din ce în ce mai bine cu tăticul ei, realizatorul tv, Cătălin Măruţă.

  • După un an greu, plin de evenimente atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală, vacanţa la munte este o gură de aer proaspăt pentru celebra familie Măruţă. Andra şi Cătălin au plecat în Poiana Braşov să se relaxeze, alături de copii şi de socri, însă fix în Noaptea dintre Ani se întorc la muncă. Cei doi urcă pe scenă pentru 20.000 de euro?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1