«Prinţul» Cristea, cu prăjituri în blocul Biancăi Drăgușanu!

14-vedete-biizxczxanca.jpg

Bianca locuieşte într-un complex rezidenţial din zona Lacului Tei

Face ce face şi tot la fosta iubită trage. Adrian Cristea a fost surprins, de fotoreporterii Click!, în timp ce intra în acelaşi complex rezidenţial în care locuiesc Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Dar n-a apărut cu mâna goală, ci cu o pungă plină cu prăjituri delicioase.

Adrian Cristea (32 de ani), bărbatul care a reuşit performanţa de a o divorţa pe Bianca Drăguşanu (32 de ani) de Victor Slav (35 de ani) în martie 2014,  şi-a făcut din nou apariţia în peisaj. O urmăreşte pe fosta iubită la toate târgurile de nunţi la care Bianca este prezentă cu rochiile ei de mireasă şi-şi pune standul firmei sale de costume bărbăteşti fix lângă al ei, dând vina pe coincidenţă. Numai că, zilele trecute, pare că gluma s-a cam îngroaşat.

14-vedete-cridsfgdsfstea.jpg

Adrian Cristea a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea dintr-o cofetărie din zona Dorobanţi

Nu de alta, dar ”Prinţul”  a reuşit să pătrundă şi în incinta complexului rezidenţial în care locuiesc Bianca şi Victor. Elegant, ferchezuit, fotbalistul-croitor a fost surprins marţi seara, de fotoreporterii Click!, ieşind cu o plasă cu prăjituri şi cu foitaje dintr-o patiserie din zona Dorobanţi.

S-a urcat în maşină, apoi a gonit spre zona Lacul Tei, acolo unde Bianca, despre care se zvoneşte că este gravidă în patru luni, deţine un apartament în complexul rezidenţial Emerald. S-a grăbit într-atât de tare încât a forţat culoarea roşie a semaforului fără să clipească. A avut noroc că, în timp ce şi-a vizitat un prieten, nu a dat şi peste rivalul lui, Victor Slav.

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu

    Bianca Drăgușanu a anunțat că vrea să se țină departe de scandaluri și că are de gând să se concentreze asupra business-ului ei și a familiei. Dacă ești curios unde se relaxează fosta doamnă Slav, noi avem câteva imagini din apartamentul pe care Bianca îl deține într-un cartier rezidențial din Capitală.

  • bianca dragusanu

    Diagnostic absolut şocant pentru Madi Dragoş (55 de ani), mama Biancăi Drăguşanu (34 de ani). Femeia a aflat recent că suferă de cancer de piele după ce medicul i-a extirpat un neg care de-a lungul timpului şi-a tot schimbat forma şi mărimea.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1