Loredana Chivu a prins o reclamă la blugi datorită posteriorului de braziliancă

12-13-vedete-4.jpg

Lori face furori pe Internet cu posteriorul bombat

Loredana Chivu (29 de ani) și-a injectat posteriorul, în urmă cu doi ani, cu o substanță care să-i garanteze un fund bombat, de braziliancă, pentru următorii cinci ani. Fosta asistentă tv a intrat astfel imediat în atenția creatorilor de haine, iar Lori a pus mâna pe câteva contracte la blugi.

Mai exact, vedetei i s-a solicitat să îmbrace pantaloni cât mai mulați și să pozeze cu posteriorul la vedere, într-un cadru atractiv. Blonda s-a conformat și la ceas de seară, sprijinită de bolidul ei cu mulți cai putere și îmbrăcată corespunzător, și-a valorificat fundul de braziliancă. Imaginea a fost postată pe paginile de socializare ale Loredanei Chivu, unde fanii au lăsat zeci de comentarii. O astfel de postare în care vedetele promovează un produs e plătită cu aproximativ 1.000 de lei. 

 

Loading...

Citește și

  • Le plac clincile estetice şi nu pot rezista fără o mică intervenţie. Trei vedete din showbiz au trecut de mai multe ori pragul medicilor esteticieni pentru că îşi doreau sâni mari. Daniela Crudu, Rocsana Marcu şi Loredana Chivu şi-au pus implanturi care cântăresc împreună trei kilograme. Uite ce bombe sexy au devenit!

  • loredana chivu buze

    Divele autohtone înţeleg diferit rezultatul unor buze senzuale, aşa că adeseori vedem şi imagini în care injecţiile fac mai mult rău decât bine. Loredana Chivu este una dintre vedetele de la noi care îşi programează periodic vizite la estetician, dar ultimele nu au fost unele tocmai fericite. Blondina a trecut printr-o intervenţie de mărire care i-a lăsat urme inestetice, buzele ei fiind complet lipsite de naturaleţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1