Prin ce a trecut Cornel Patrichi după ce a fost dat afară de la ”Dansez pentru tine”

cornel_patrichi.jpg

cornel patrichi
Cornel Patrichi a fost în juriul emisiunii ”Dansez pentru tine”

Cel mai trist moment din cariera lui Cornel Patrichi s-a derulat în 2012, când, după șapte ani în care a făcut parte din juriul uneia dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune, ”Dansez pentru tine”, de la PRO Tv, a fost concediat prin telefon. Totul a mers din rău în mai rău de atunci în viața coregrafului care a murit marți, 5 aprilie, la 72 de ani.

Cornel Patrichi a murit marți, 5 aprilie, la 72 de ani, după o lungă suferință. Aproape șapte ani coregraful le-a dat note concurenţilor de la "Dansez pentru tine". Obiectiv, cu opinii pertinente, Cornel Patrichi aducea un echilibru juriului. Niciodată nu a răsuflat vreo bârfă care să dea de bănuit că titratul coregraf ar fi avut la emisiune o prestaţie care să deranjeze conducerea. Şi, totuşi, în octombrie 2012, a fost înştiinţat că a fost scos din juriu.

„Regretul meu a fost că am fost dat afară de nişte nulităţi. Eu nu ştiu deloc de ce am fost dat afară din acest juriu. Nu am aflat încă”, declara Patrichi la Kanal D. Surse din interiorul postului de televiziune PRO Tv au declarat la vremea respectivă, pentru Click!, că la originea acestei debarcări ar fi stat mai tânărul coleg în ale coregrafiei al lui Patrichi, Mihai Petre.

S-a dedicat pasiunii de o viață, pescuitul

Dezamăgit de felul în care a fost înlăturat din juriul show-ului căruia îi dedicase șapte ani din viață, Cornel Patrichi a declarat la vremea respectivă că se va dedica unei alte pasiuni de-o viață, pescuitul. "Am o casă pe lângă lacul Săruleşti şi mă duc acolo. Am o barcă cu motor şi voi pescui." Cert este că după episodul ”Dansez pentru tine” Cornel Patrichi s-a retras din viața publică.

A pierdut o leafă de 4.000 de euro

Concedierea de la ”Dansez pentru tine” a reprezentat o lovitură și în plan financiar pentru coregraful care era plătit regește. Conform unor surse din cadrul show-ului, Patrichi primea numai pentru o ediție 1.000 de euro. Un calcul simplu arată că Cornel Patrichi primea 4.000 de euro pe lună de la PRO Tv.

S-a operat de cancer la plămâni

În 2014, Cornel Patrichi s-a operat de cancer la plămâni, Spitalul Nasta din Capitală, după ce și-a descoperit boala din întâmplare. “Dacă nu aveam norocul să se descopere la timp era grav! Practic, am fentat moartea! M-am dus să fac un computer tomograf, iar doamna de acolo mi-a recomandat, şi chiar a insistat, să-mi scaneze tot corpul, nu doar partea de jos, pentru care mă dusesem eu. Tot atât ar fi costat, 150 de lei. Nu era vorba de bani, dar noroc că am ascultat-o şi aşa mi-am descoperit problema de la plămâni. A fost o plecare către un cancer la plămâni. Am fumat 50 de ani, de acolo mi se trage. M-am lăsat de fumat acum 8 ani. Dacă locuiam în străinătate, acolo aş fi mers periodic la controale de rutină, pentru că e normal. Noi aici, în România, nu am fost învăţaţi să gândim aşa, să mergem preventiv să ne căutăm”, a mărturisit pentru Click! Cornel Patrichi.

Și-a scos la vânzare proprietățile

La începutul acestui an, Cornel Patrichi și-a scos la vânzare casa de vacanță de la Sărulești, cu cinci camere, livadă și garaj special conceput pentru barcă, dar și vila din Pipera, cu etaj, și un teren de 5.000 de metri pătrați din Snagov. Numai pe vila din Pipera, familia Patrichi cerea 180.000 de euro, iar terenul din Snagov îl vindea cu 15 euro metrul pătrat.

Starea de sănătate s-a înrăutățit brusc

Deși lucurile au evoluat bine după operația suferită în 2014, starea de sănătate s-a înrăutățit brusc la începutul acestui an. ”Are o anemie drastică, de o lună de zile merge la spital şi face transfuzie de sânge”, a declarat Cornleia Patrichi pentru Click! chiar în ziua în care coregraful împlinea 72 de ani. ”În loc să bem şampanie, e un moment în care spunem rugăciuni. Am chemat preotul. Sper să se întâmple o minune cu el. El se luptă, dar, probabil, organismul a început să cedeze”, a adăugat soția fostului jurat de la ”Dansez pentru tine”.

Din nefericire, organismul coregrafului nu a mai rezistat. Cornel Patrichi a murit marți, 5 aprilie, înconjurat de cei dragi.

Loading...
 
 

Citește și

  • cornel, patrichi, boala, balerin

    Cornel Patrichi (72 de ani) a murit. Fostul coregraf a murit marți după-amiază în locuința lui din București, în urma unei boli grave care l-a macinat în ultimele luni, informează Mediafax. Fiul său, Alexandru, a apucat să-l mai vadă în viață după ce și-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.

  • cornel patrichi cornelia

    În spatele zâmbetului pe care-l afişa la TV, la “Dansez pentru tine”, Cornel Patrichi ascundea o dramă uriaşă, legată de propria sănătate. Celebrul coregraf a scăpat ca prin urechile acului de cancer la plămâni, iar operaţia realizată anul trecut i-a dat o nouă şansă la viaţă.

  • Cornel Patrichi

    Vestitul coregraf Cornel Patrichi a trecut printr-o mare cumpănă anul trecut, când a fost operat la plămâni.

  • Diagnosticat cu o boală necruţătoare, Cornel Patrichi se luptă cu noi probleme de sănătate. În 2014, fostul jurat de la ”Dansez pentru tine” a fost operat de cancer la plămâni, iar acum luptă cu o anemie severă, care l-a ţintuit la pat. În loc să petreacă de ziua lui, se roagă pentru sănătate. Soţia sa, Cornelia, a chemat preotul şi speră într-o minune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1