Prin ce probe de foc vor trece concurenţii de la MasterChef

Concurenţii de la Masterchef vor trece prin noi probe de foc

Concurenţii de la Masterchef vor trece prin noi probe de foc
Foto: Pro tv

Probele din bucătăria MasterChef devin din ce în ce mai aprige, gustul competiției fiind din ce în ce mai intens. Cel mai urmărit show culinar din România vine în porție dublă săptămâna următoare.

Episodul de luni îi va pune pe concurenți în fața cutiei misterelor. O serie de ingrediente cu care majoritatea nu au mai gătit pun la încercare abilitatea de a crea combinații inedite de arome și preparate. Un preparat va stârni valuri de râs în bucătărie.

Cutia misterelor – un nou test de creativitate pentru aspiranții la titlul de MasterChef

Află care este concurentul care a reușit să creeze un preparat pe care chefii au refuzat să-l guste.

Proba numărul doi va reprezenta o adevărată surpriză pentru concurenții MasterChef. Aceștia sunt provocați să gătească având la dispoziție peste 50 de ingrediente vii! O probă surprinzătoare care va stârni cu siguranță simțurile telespectatorilor.

proba-de-foc.jpg

Foto: Pro tv

Ediția de luni se va încheia cu o probă sub presiune. Unul dintre concurenți va părăsi competiția. Află cine continuă lupta spre titlul de MasterChef, luni de la 20:30 la PRO TV. Urmărește MasterChef, competiția unde doar cei mai buni rezistă probelor de foc la care sunt supuşi şi reuşesc să atingă standardele impuse de cei trei chefi.

 

Loading...

Citește și