Prin ce chinuri a trecut Monica Pop ca să scape de cancerul la colon!

monica_pop1.png

monica pop
Monica Pop a venit la înmormântarea Olgăi Tudorache pentru a-i aduce artistei un ultim omagiu
FOTO: Click/Sever Gheorghe

Boala nu iartă pe nimeni, indiferent cine ești! Asta ne-a spus celebrul medic oftalmolog, Monica Pop (64 de ani), acum câteva zile, după ce, în urmă cu patru ani a aflat că suferă de cancer la colon, în urma unor dureri acute la stomac. Însă, după lungi tratamente cu perfuzii care au ajuns să dureze și 48 de ore, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile au intrat pe un făgaș normal.

A trecut prin tratamente chinuitoare, prin mai multe cure de citostatice și intervenții chirurgicale, însă nu s-a lăsat. Monica Pop este în stare să lupte cu toate armele sale pentru a putea trăi și a se bucura de viață în continuare. Asta după ce a aflat, în urmă cu patru ani, că are cancer la colon. Prezentă duminică la înmormântarea actriței Olga Tudorache (88 de ani), medicul ne-a mărturisit că starea sa de sănătate este sub control.

“Acum nu mai am nimic, dar au fost probleme serioase în trecut. La genul ăsta de boală, vreau să îți mărturisesc, că trebuie investigații periodice, atât radiologice, dar și de sânge care trebuie făcute lunar. Țin minte că au fost perioade în care trebuia să fac investigații în fiecare săptămână și nu mi-a fost deloc ușor, dar a trecut. Sigur că sabia rămâne deasupra capului! Acum fac un fel de tratament, de întreținere, în fiecare săptămână. Mai exact unul de imunitate. Tratamentul dur l-am făcut până anul trecut, în noiembrie 2016 și nu a fost deloc ușor. O perfuzie dura 48 de ore! Din două în două săptămâni făceam aceast lucru, foarte dificilă perioada. După trei ani am făcut o recidivă și am fost nevoită atunci să mai suport o intervenție chirurgicală. Pe mine munca, colegii, soțul și fiica mea m-au ajutat în lupta cu boala. Mi-au fost un tratament pentru suflet”, a conchis pentru Click! Monica Pop. Boala și-a spus cuvântul și pe aspectul fizic al celebrului medic oftalmolog, aceasta slăbind 37 de kilograme. Însă, acum, miraculos și-a revenit din nou!

loading...

Citește și

 • monica pop

  Tranşantă în faţa bolii, aşa cum este în cabinetul de la Spitalul de Oftalmologie când are de luat o decizie grea, Monica Pop nu renunţă la luptă pe care o duce de câţiva ani cu cancerul de colon de care suferă. Medicul a trecut prin mai multe cure de citostatice şi intervenţii chirurgicale, dar este o fire optimistă, iar starea de sănătate şi tratamentele i-au permis să meargă la spital şi să-şi facă în continuare cu dedicaţie profesia.

 • monica pop cancer colon marturisiri

  Duce o luptă grea, dar nu se plânge! Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuți oftalmologi din România, a făcut mărturisiri dureroase despre perioada în care a aflat diagnosticul crunt pus de medici şi încerca să găsească explicaţii. Invitata Florentinei Fântânari la "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Monica Pop suferă de cancer la colon, iar în vara anulul trecut a fost supusă unei noi operaţii după ce boala a recidivat.

 • monica pop oftalmolog medic spital

  Deşi s-a întrebat tot timpul de când a aflat că este bolnavă de ce a ajuns în această situaţie, Monoca Pop nu a abandonat lupta cu boala. Celebrul medic oftalmolog a fost diagnosticat cu cancer de colon, pe care spune că l-a învins după trei ani şi în urma unor operaţii repetate şi tratament cu citostatice. Specialista a vorbit despre motivele care au adus-o în postura unui pacient oncologic.

 • monica pop

  După patru ani în care a urmat tratamente chinuitoare şi a trecut prin intervenţii chirurgicale complicate, Monica Pop se poate declara învingătoare în lupta cu cancerul. Celebrul oftalmolog a povestit prin ce încercări i-a fost dat să treacă în tot acest timp şi cum s-a încurajat în fiecare zi ca să poată depăşi situaţia critică în care se afla.