Primul soț al Stelei Popescu, copleșit de tristețe. “I-am dat de pomană pește și pastramă”

dan_puican.jpg

dan puican
Dan Puican a fost primul soț al actriței Stela Popescu
foto: arhiva Click!

S-au împlinit trei săptămâni de când regina comediei românești, Stela Popescu, a încetat din viață, în urma unui accident vascular cerebral. Primul soț al actriței, Dan Puican (83 de ani), se roagă pentru sufletul femeii pe care, în tinerețe, a iubit-o dumnezeiește.

Stela Popescu a fost condusă de mii de români pe ultimul drum, printre cei care i-au adus flori și lumânări la mormânt numărându-se și Dan Puican, primul soț al artistei.

“De când s-a dus biata Stela îi aprind în fiecare duminică o lumânare, când merg la biserică. I-am dat și de pomană pește și pastramă, ce îi plăcea ei. Am dat pentru ea și unor copii nevoiași pentru că știu că ei au nevoie. Chiar dacă s-au împlinit trei săptămâni de la dispariția ei nu am visat-o deloc, îmi e și teamă să o visez. Vreau să vă mărturisesc că m-am bucurat foarte mult că soția mea s-a înțeles bine cu Stela. Chiar erau momente când glumeam cu ele și le spuneam că am două soții, nu una”, a declarat bărbatul îndoliat pentru Click!

stela popescuZoom
Stela Popescu a divorțat de Dan Puican după opt ani de căsnicie pentru a se căsători cu Mihai Maximilian
foto: arhiva Click!

 

Dar, cum viața merge mai departe, Dan Puican se pregătește, alături de familia lui, de sărbători. “O să petrec în familie, alături de soție, băiatul meu și iubita lui. Mă bucur că ieri am cumpărat un purcel, așa că o să facem în casă tot felul de bucate tradiționale”.

Dan Puican (83 de ani) a fost căsătorit timp de opt ani cu Stela Popescu. Actrița l-a părăsit însă în 1969 pentru textierul Mihai Maximilian, marea ei iubire.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Ce ironie amară! De parcă ar fi simțit că timpul nu mai e de partea ei, Stela Popescu a trăit la maximum ultimele zile, bifând, în doar două săptămâni, apariții mondene cât pentru trei luni. A strălucit la prezentarea de modă a Lizei Panait, la filmările pentru emisiunea lui Dan Negru, dar și la Gala „Celebrity Awards”, ultimul eveniment la care a fost aplaudată.

  • Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Ana Maria Donosa, spectacole Spania, turneu

    După moartea fulgerătoare a îndrăgitei Stela Popescu multe secrete ies la iveală, dezvăluite chiar de apropiaţii ei. Zilele trecute, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, a avut loc festivalul Aurelian Andreescu, prezentat de Ana Maria Donosa şi Alin Gheorghişan. Actorul ne-a vorbit despre cariera sa, dar şi despre ultimele zile ale Stelei Popescu, actriţa care i-a fost ca o mamă.