Primul mesaj publicat de Claudia Pătraşcanu despre căsnicia de coşmar. Solista l-a şters ulterior

claudia_si_gabi.jpg

claudia patrascanu gabi badalau
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău
Foto: arhivă personală

De mai bine de trei luni, Claudia Pătrăşcanu duce o luptă cu ea însăşi în a face publice problemele pe care le are în căsnicia cu Gabi Bădălău. Cei doi au împreună doi copii şi probabil că solista a stat mult pe gânduri până să-şi ia inima în dinţi şi să mărturisească public că este nefericită. În această primăvară, bruneta a mai avut o tentativă de a-şi exprima dezamăgirea, dar la scurt rimp după ce a scris un mesaj îngrijorător pe conturile reţelelor sociale a revenit asupra lui şi l-a şters.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au ajuns în punctul în care nu mai pot continua pe acelaşi drum. Cei doi sunt căsătoriţi de patru ani, dar se pare că solista este afectată de comportamentul soţul ei pe care îl acuză într-un mesaj nou că şi-ar fi "vândut sufletul pentru nimic", făcând probabil aluzie la infidelităţile lui. Luni seara, aproape de miezul nopţii cântăreaţa a răbufnit pe Facebook, explicând că este la capătul puterilor.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu....... lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»....... și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!”, a scris Claudia Pătrășcanu. 

Ce scria Claudia Pătrăşcanu în luna mai despre abuzurile emoţionale 

Nu este prima dată însă când solista are o astfel de reacţie vizavi de relaţia de cuplu. În luna mai, ea a publicat un mesaj asemănător, pe care ulterior l-a şters. "Am avut o noapte plină de gânduri. M-am gândit serios să încep a scrie despre ceea ce unele femei trăiesc, despre ceea ce unii bărbaţi demonstrează, câte astfel de situaţii există şi de ce ajung multe femei în situaţia de umilinţă, jigniri, bătăi, să renunţe la job, să accepte lucruri pe care nu şi le doresc, să fie despărţite de părinţi şi de cei ca o iubesc cu adevărat, să-i accepte partenerului amantele şi pentru care ei ajung să-şi creeze disconfort în familie.

familie_claudia_patrascanu.jpg

familie claudia patrasanu
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au doi copii
Foto: arhivă personală

Cum trăiesc şi se complac şi nu iau atitudine atunci când vine vorba de abuzul emoţional din partea partenerului de viaţă! Alşadar, ce e de făcut dacă avem de-a face cu un astfel de soţ, iubit_ Consider că abuzul emoţional este la fel de grav ca si abuzul fizic şi dacă nu se face ceva acest lucru va continua la nesfărşit. Cum începe abuzul fizic...Începe să te mintă, să te abuzeze fizic, emoţional, poate chiar sexual, să te înşele, să te îndepărteze de părinţi, să-ţi dea bani şi să depinzi de el, să-ţi vorbească vulgar, să te jignească lângă priteni, copii, părinţi, să te atingă mai mult decât îi operniţi, să te şantajeze, să ajungi să accepţi ceea ce lui îi place şi ţie îţi displace, să ajungi să fii exact ce vrea el (preşul lui) doar de dragul anilor petrecuţi, de dragul familiei, a copiilor", scria Claudia Pătrăşcanu în luna mai.  

Claudia Pătrășcanu are doi copii cu Gabi Bădălau

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit civil cu Gabi Bădălău de Ziua îndrăgostiților, în 2015. Tot atunci, cei doi au făcut și o logodnă în biserică, înaintea slujbei de botez pentru primul lor fiu. Un an mai târziu, la sfârșitul lunii mai, cei doi făceau nuntă mare.

Relația lor i-a luat pe mulți prin surprindere, dată fiind diferența de vârstă de șapte ani dintre ei, în favoarea lui Bădălau, cunoscut ca un mare crai, dar și evoluția foarte rapidă. La numai o lună după ce s-au cunoscut, Claudia a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului. Lucrurile s-au așezat însă neașteptat de frumos, iar în 2017, Claudia și Gabi au devenit părinți pentru a doua oară. Înainte de episodul din mai cântăreața declara că soțul ei și-ar mai dori un copil, o fetiță.

„Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, spunea Claudia Pătrășcanu la o emisiune tv.

 

Citeşte şi:

 

Claudia Pătraşcanu a slăbit enorm! Are o siluetă de adolescentă

Soțul Claudiei Pătrășcanu mai vrea un copil! «Îmi spune în fiecare zi» Se va mări în curând familia?

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și