Primul lucru pe care îl face Andreea Marin după divorțul de medicul turc

a112-13-vedete-1.jpg

Andreea Marin a purtat în weekend, la Chişinău, această rochie elegantă. Ţinuta e creată de ea, împreună cu designerul Nikita Rinadi

Divorţul dintre Andreea Marin şi Tuncay Öztürk anunţat joi, pe Facebook, continuă la judecătorie, dar şi pe Internet. “Zâna” şi medicul turc se bat în replici, spre deliciul fanilor. Deşi Tuncay i-a închinat o scrisoare de dragoste, o adevărată odă, Andreea Marin nu pare deloc impresionată: “Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamna doar zgomot”, punctează ea.

Despărţirea Andreei Marin (41 de ani) de fizioterapeutul turc Tuncay Öztürk (30 de ani) a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Joia trecută, vedeta a băgat actele de divorţ la Judecătoria Buftea, apoi a făcut anunţul şi pe Facebook. Din partea lui Tuncay, tăcere totală, asta până sâmbătă, când s-a dezlănţuit pe Facebook. A scris un “cearşaf” de text în română, tradus apoi şi în engleză, o adevărată scrisoare de dragoste. “Am trăit cei mai extraordinari ani alături de o femeie preţioasă. Nu m-aş fi gândit vreodată la faptul că cineva ar putea să îmi schimbe viaţa atât de mult, să aibă un impact incredibil asupra mea şi să mă facă să simt un amalgam de sentimente frumoase şi intense. Mereu o să-i mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit aceşti ani alături de ea. O să-mi fie dor de toate momentele alături de ea. Nu a fost doar soţia mea, ci şi cea mai buna prietenă. A cucerit de îndată inimile familiei mele. Această femeie mi-a schimbat viaţa atât de mult cu felul ei de a fi, bucuroasă şi pasională. Tipic femeilor moldovence, nu-i aşa? Trăind viaţa întodeauna fără limite. M-a învăţat o grămadă de lucruri. Pur şi simplu mi-am rupt lanţurile din viaţa mea din momentul în care am fost cu ea. În spatele fiecărui succes din viaţa mea este această femeie minunată. În orice problemă pe care am avut-o şi i-am cerut ajutorul, ea lăsa tot ce făcea în momentul acela, uita de ea şi mă ajuta pe mine până la capăt. Sacrificii”, scrie Tuncay, care şi-a aşternut sufletul pe Facebook.

a212-13-vedete-2.jpg

Tuncay Öztürk şi Andreea Marin s-au căsătorit în secret, în decembrie 2013. Joia trecută, “Zâna” a băgat divorţ

“Dragostea noastră a fost atât de mare, încât am trăit totul la intensitate maximă. Anumite discuţii pe care le-am purtat au fost foarte puternice şi ne-am rănit verbal inimile fiecăruia în anumite momente. Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau şi mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârşit a fost necesar pentru amândoi. Vă asigurăm că atât eu, cât şi Andreea, am făcut tot posibilul ca această relaţie să meargă, însă amândoi avem două caractere puternice şi a fost greu să ajungem la un numitor comun. Dragostea noastră ne-a dat mereu puterea de a lupta şi de a merge mai departe şi, totodată, aceeaşi dragoste ne face să punem punct acestei poveşti. Andreea este femeia vieţii mele şi o să aibă un loc special în inima mea, deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Şi încă o iubesc cu aceeaşi intensitate şi voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine”. Deşi scrisoare pare scrisă cu regrete, lacrimi şi dragoste, Andreea Marin nu a fost câtuşi de puţin impresionată şi i-a răspuns soţului scurt şi la obiect. Tot pe Facebook, desigur.

andreea_si_tuncay.jpg

andreea marin tuncay
Andreea și Tuncay au fost împreună timp de trei ani
Foto: arhivă personală

“Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamnă doar zgomot. Eu am ales liniştea. Rămân de partea sa”, a anunţat Andreea, semn că fostul soţ a supărat-o grav. La acest mesaj, “Zâna” a pus şi o imagine cu un text sugestiv, în limba engleză, care tradus înseamnă cam aşa: “M-am luptat ca o fată, voi supravieţui ca o femeie”.

«Zâna» a strălucit la Chişinău şi a anunţat că se apucă de modă

a312-13-vedete-4.jpg

Vedeta a zâmbit încontinuu și a dat autografe

În timp ce Tuncay își punea cenușă în cap, soția lui părea relaxată și își vedea în continuare de viața profesională. Sâmbătă, Andreea Marin s-a aflat la Chișinău, la Women’s Summit Moldova, un eveniment pentru care s-a aranjat ca la carte.

a412-13-vedete-3.jpg

Andreea, la conferință, alături de 400 de invitate

“Mă întâlnesc cu drag cu peste 400 de femei frumoase, sensibile și rafinate, căci întotdeauna moldovencele de aici m-au așteptat ca într-o zi de sărbătoare, aranjate cu gust. Ne vom simți tare bine împreună, vă promit! Și, precum am spus, voi îmbrăca prima ținută, simplă și elegantă din colecția realizată împreună cu o creatoare pe sufletul meu din Chișinau și pe care o veți avea în curând în magazine și online: colecția “Andreea Marin By Nikita Rinadi”, și-a anunțat Andreea Marin pe Facebook noile proiecte în modă.

Loading...

Citește și