Primele vești despre starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole

2-3-bd-1-4col.jpg

Ion Manole şi-a pierdut şi fiica, şi soţia

Ion Manole (76 de ani) este un monument de tristețe de când și-a înmormântat fiica, solista Mădălina Manole, care s-a sinucis în urmă cu opt ani, dar și soția, Eugenia, care a încetat din viață anul trecut. Marian, fiul lui, a rămas singurul sprijin al bărbatului.

Marian, fratele regretatei Mădălina Manole, ne-a vorbit despre situația tatălui său. Bătrânul locuiește singur într-un apartament din Ploiești: “Tata îi simte lipsa mamei, suferă și acum, nu o poate uita. Dar eu nu trebuie să îl las să plângă, mama nu ar vrea să îl vadă suferind, mergem înainte cu bune și rele”. Problemele de sănătate ale lui Ion Manole s-au agravat după ce Mădălina a decis să-și încheie socotelile cu viața chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie 2010. Solista a lăsat în urmă un sms, însă tatăl ei nu a crezut niciodată că ea s-ar fi sinucis: ”Nimeni nu are vreo vină, toţi mă iubiţi enorm şi aţi făcut totul pentru mine. Motivul este acesta: nu mă mai pot suporta, fizic vorbind sunt defectă, un rebut, aşa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevărat. Te iubesc, Puiucul meu”.

manole87897.jpg

† Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010

Dar s-a găsit şi o scrisoare semnată de ea: “Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie. Cum să închei rândurile astea?? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce sa fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1