Primele poze cu Maria Constantin la divorț. Cu cine a venit de mână

maria_constantin_tribunal_2.png

Maria Constantin a zăbovit câteva minute pe holurile judecătoriei
Foto: Click!

În această dimineață a avut loc primul termen din procesul de divorț dintre Maria Constantin (31 de ani) și Marcel Toader (54 de ani). Au fost împreună patru ani, dintre care doi ani căsătoriţi, dar acum au decis să dea uitării toate momentele frumoase şi să mute scandalul despărțirii la tribunal.

Maria Constantin și-a făcut prima apariția la pe scăruile tribunalului, la ora 8:50, fiind însoțită de mama ei. Procesul era programat să înceapă la ora 9:00. Maria Constantin a venit îmbrăcată într-o rochie neagră cu un sacou alb purtând pantofi roz cu toc. Dichisită, blonda a atras privirile celor din jur.
După o scurtă conversație cu avocatul său, acesta i-a spus că nu este nevoie de prezența ei în sală, așa că Maria a plecat și așteaptă concluziile reprezentantului său din sala de judecată.

maria constantin marcel toader divortZoom
Maria Constantin a venit însoțită de mama ei la primul termen de divorț
Foto: Click!

bogas.ro

loading...

Citește și

  • maria constantin marcel toader

    În așteptarea termenului de divorț, din 21 noiembrie, Maria Constantin și Marcel Toader continuă telenovela televizată. Mai nou, solista a fost acuzată de furt și de distrugere de proprietara garsonierei în care a stat după ce a părăsit domiciliul conjugal. Culmea, aceasta este cea mai bună prietenă a lui Marcel Toader.

  • Maria Constantin, divort, Marcel Toader, Duelul pianelor

    Pe 21 noiembrie se va vedea în instanță cu Marcel Toader, la primul termen de divorț, însă până atunci Maria Constantin (30 de ani) își spune partea ei de adevăr în emisiunile în care e invitată. Și pentru cântat, și pentru povestit.

  • Zi importantă pentru Marcel Toader şi Maria Constantin, care azi au primul termen în procesul de divorţ, mutat în septembrie de la notar la judecătorie. Cei doi nu au nimic de disputat, nici avere, nici copii, însă afaceristul ne-a spus că îl interesează să-şi apere onoarea. Totuşi, din scandalul cu Maria, expus la televizor, fostul rugbist a strâns o mică avere: în jur de 50.000 de euro.

  • Marcel Toader, Maria Constantin,divort

    Pentru prima dată în scandalul divorţului de Maria Constantin, Marcel Toader şi-a adus mama la televizor. O femeie discretă, cu o căsnicie frumoasă, care a durat 51 de ani, doamna Rădița a povestit că nu crede că fiul ei a greşit şi a trecut în revistă căsniciile eşuate ale omului de afaceri.