Primele poze cu fiul lor! Exclusiv Mădălina & Dan Badea: "El este adevăratul Dan Badea!"

badea.jpg

Dan Badea si familia
Citeste tot despre: 

Ne-am revăzut cu ei la 9 luni de la şedinţa foto în care Mădălina era însărcinată. Acum, au refăcut cadrele acelui shooting, dar cu Arias la prima lui apariţie publică!

După ce, în luna februarie, ne bucuram de imaginile atât de speciale publicate în exclusivitate de OK! cu Dan Badea şi soţia lui, Mădălina, în postura de părinţi emoţionaţi în aşteptare, acum vă prezentăm remake-ul emoţionant al acelui shooting: fiecare cadru de atunci în care vedeam burtica Mădălinei are acum versiunea plină de magie cu fiul lor, Arias, în centrul atenţiei. Este o premieră, pentru că Dan şi Mădălina nu au mai postat până acum nicio imagine cu cel mic. O dublă premieră, de fapt, fiindcă în aceste fotografii vedem şi un tătic care în viaţa profesională se pregăteşte de primul lui spectacol de stand up comedy pe care îl va susţine singur la Sala Palatului, pe 29 noiembrie: amUmor.
Niciun alt comediant român nu şi-a mai asumat până acum o asemenea provocare. Dar iată cum micuţul Arias i-a dat aripi co-prezentatorului emisiunii iUmor de la Antena 1.

Citește mai multe aici!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1