Primele poze cu băiețelul lui Dani Oțil. Tiago are gropițe și e adorabil

dani-otil-copil.jpg

Dani Oțil și fiul lui
Dani Oțil îi dă „lecții de viață” fiului său

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De două luni, de când au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au ferit să posteze în spațiul public poze cu fața bebelușului lor. Poate dintr-o superstiție, că e prea mic, sau poate că încă nu era botezat. Ieri, însă, au spart gheața și au făcut publică prima poză cu „gropițele” micuțului Luca Tiago.

„Uite, tata, acolo o să parchezi tu bicicletele clienților dacă nu îți place cartea”, scria marți dimineața Dani Oțil, în dreptul unei fotografii în care își ținea fiul în brațe, la fereastră. Nu i se văd ochișorii, însă câteva ore mai târziu, soția lui, Gabriela, ni-l prezintă pe Oțil junior în toată splendoarea: mama și fiul, îmbrăcați la fel, în pijamale vărgate, zâmbind veseli în fața oglinzii. Bebelușul este adorabil!

gabriela-prisacariu-copil.jpg

Gabriela Prisăcariu selfie cu bebelușul
Gabriela Prisăcariu ne arată, pentru prima dată, gropițele din obrăjorii lui Luca Tiago
Foto: Arhiva Personală

„M-am topit!”, scrie Gabriela Prisăcariu în descrierea fotografiei postate pe Instagram. Cu umorul care-l caracterizează, Dani Oțil intervine și comentează: „Are gropițe? Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu!”. Într-o jumătate de zi, imaginea a strâns peste 32.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai, prima zi după relaxarea restricțiilor în Capitală. Au devenit părinți pe 11 septembrie, iar botezul băiețelului lor l-au făcut în octombrie, în ultima zi înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții pentru limitarea pandemiei.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Valul de frig care s-a abătut asupra Europei a „grăbit" revenirea la modă a căciulilor. Chiar dacă nu sunt mereu potrivite pentru ţinutele vedetelor, acestea sunt un accesoriu bine venit.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5