Primele imagini de la priveghiul lui Nicu Maharu. Când şi unde va fi înmormântat

priveghi.jpg

sensual
La priveghiul lui Nicu Maharu, lăutarii au cântat melodii de jale
foto: captură video

E jale mare în comuna Ghimpaţi, acolo unde trupul neînsufleţit al lui Nicu Maharu a fost depus. Toţi cei care l-au cunoscut pe Nicolae Molea, pe numele lui real, au venit să-şi ia rămas bun de la el. Supranumit regele petrecerilor, la priveghi, familia a cerut ca lăutarii să-i cânte lui Maharu aşa cum îi plăcea, doar că de data aceasta sala a răsunat de acorduri de jale.

Nicu Maharu a devenit cunoscut în lumea mondenă datorită relaţiei de 13 ani cu Simona Sensual. Bărbatul era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând. Starea lui de sănătate a început să se deterioreze din 2017.

nicu_maharu.jpg

nicu maharu
Nicu Maharu era ţintuit la pat de câteva luni
Foto: arhivă personală

Atunci, el a suferit un atac vascular cerebral în urma căruia a paralizat pe partea dreaptă. Ulterior avea să afle că are o tumoră. În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul a pierdut lupta cu cancerul, boală care îl ţintuise de mai multe luni la pat.

Lăutarii au cântat melodii de jale la priveghiul lui Nicu Maharu

Vestea tristă a ajuns la urechile prietenilor, care au transmis mesaje de condoleanţe pe pagina lui socializare. ”Dumnezeu să-l ierte un mare caracter Nicu Maharu”, ”Dumnezeu să te odihnească în pace. Om cu un caracter frumos”, ”Nu te vom uita niciodată. Respect, Nicu Maharu”. "Ai fost și vei rămâne o legendă! O să rămâi mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să te aibe în paza lui”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje care au curs pe pagina de Facebook. Mulţi dintre ei au vrut să fie alături familiei însoliate şi au bătut drumul până la Ghimpaţi, acolo unde a depus trupul lui Nicu Maharu. La priveghi, pritenii lui Maharu au stat până târziu în noapte, în sala unde a fost depus sicriul răsunând cântece de jale. Tot la Ghimpaţi va avea loc şi înmormântarea. Nicu Maharu va fi condus pe ultimul drum sâmbătă (23 martie), la ora 13.00. El va fi îngropat la cimitirul din comună.

 

 

Citeşte şi:   

 

Nicu Maharu: "O mai combin noaptea pe Simona Sensual"

Nicu Maharu: "Sunt terorizat de Simona Sensual!"

 

 

Loading...

Citește și

  • nicu maharu

    Nicolae Molea, cunoscut în showbiz drept Nicu Maharu, a murit în noaptea de miercuri spre joi. Fostul iubit al Simonei Sensual fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu un an, boală pentru care făcea tratament. În urmă cu o lună, starea lui s-a agravat, iar familia se aştepta la ce e mai rău.

  • Unul dintre motivele despărţirii Simonei de Nicu Maharu a fost şi faptul ca acesta îi impusese să se retragă din showbiz şi să i se dedice în totalitate.