Primele imagini de la botezul fetiţei lui Liviu Vârciu! Ce elegantă a fost iubita lui

14_2-col-varciu.jpg

varciu fetita botez
Liviu Vârciu şi-a botezat duminică fetiţa
Foto: arhivă personală

Pe o vreme de iarnă autentică, Liviu Vârciu şi Anda Călin şi-au botezat duminică fetiţa fără să ţină cont de vremea de afară. Anastasia împlineşte luna aceasta 6 luni, aşa că părinţii nu au vrut să mai aştepte ca să o creştineze. Petrecerea de botez a fost stabilită la o dată ulterioră, în luna mai, când primăvara se va instala definitiv până atunci.

Emoţii în familia lui Liviu Vârciu, care şi-a scos rudele şi prietenii din case pentru a-i fi alături duminică (18 martie) la slujba de creştinare a Anastasiei, fetiţa pe care Anda Călin i-a dăruit-o omului de televiziune. La ceremonia de la biserică, iubita lui Liviu s-a făcut imediat remarcată. Nu a purtat o ţinută sofisticată, dar a fost foarte elegantă. Ea a optat pentru un costum negru cu pantalon şi o cămaşă albă, un machiaj de seară şi o coafură cu bucle lejere atăgând toate privirile.

botez.jpg

botez fetita liviu varciu
Liviu Vârciu a imortalizat momentul de după slujba de creştinare a micuţei Anastasia
Foto: arhivă personală

Micuţa Anastasia a fost şi ea în centrul atenţiei ca şi mama ei şi a uimit pe toată lumea, pentru că nu a scos un sunet pe toată durata ceremoniei. Liviu Vârciu a fost cel care nu a avut astâmpăr, tot el arătându-le fanilor imagini din biserică.     

loading...
Loading...

Citește și

  • Liviu Vârciu și Anda Călin ți-au botezat fiica duminică, 18 martie, iar cei doi au avut foarte mari emoții. De dimineață, ei au început pregătirile, iar Liviu a publicat o fotografie foarte emoționantă cu fiica lui.

  • liviu varciu

    Va fi bucurie mare în familia lui Liviu Vârciu peste patru luni! Nu se însoară, ci își creștinează fetița. Micuța Anastasia Maria va fi botezată de prietenii artistului.

  • varciu fetita botez

    A intrat în febra pregătirilor pentru creștinarea bebelușei lui! Liviu Vârciu (36 de ani) își botează peste patru luni cea de-a doua fetiță, Anastasia Maria, așa că este preocupat să stabilească biserica, dar și restaurantul unde va avea loc petrecerea cu cei 200 de invitați.

  • Relaţia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin se zguduie din temelii după ce în presă au apărut imagini în care prezentatorul tv se sărută în faţa casei lui cu o colegă de trust. Iubita oficială a vedetei, care în urmă cu cinci luni a devenit mămică, a văzut şi ea fotografiile şi a făcut declaraţii în exclusivitate pentru Click! Bruneta a explicat că nu a părăsit domiciliul conjugal, aşa cum s-a speculat, ci i-a acordat circumstanţe atenuante tatălui fetiţei ei.