Primele imagini cu bărbatul care a făcut-o mamă pe fosta prezentatoare tv Laura Teodoru

laura_digi_24.jpg

laura teodoru digi 24
Laura Teodoru a fost prezentatoarea ştirilor sportive de la Digi 24
Foto: arhivă personală

În sfârşit Laura Teodoru a dezvăluit cine este bărbatul pentru care a renunţat la cariera ei în televiziune. Fosta ştiristă şi-a dat demisia de la Digi 24 în urmă cu doi ani, dar în tot acest timp nu a stat degeaba. Şi-a întemeiat o familie frumoasă, recent ea având un eveniment deosebit cu cei dragi. Este vorba despre creştinarea băieţelului ei pe care l-a adus pe lume în urmă cu trei luni. Cu această ocazie, fosta ştiristă a făcut publice imagini cu familia completă şi cu bărbatul care o împlineşte.

Laura Teodoru a dat cariera în televiziune pe viaţa de familie şi nu regretă niciun minunt. Nici nu ar avea de ce pentru că fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Digi 24 radiază de fericire, semn că rolul de mămică o împlineşte. Ea a renunţat la postul ei în vara lui 2017, după ce 11 ani în care a prezentat ştiri.

laura_teodoru.jpg

laura teodoru
Laura Teodoru, iubirul şi cei doi copii ai săi, într-un frumos tablou de familie
Foto: arhivă personală

Şatena s-a ratras de doi ani din lumina reflectoarelor, ultima ei apariţie la tv fiind în vara lui 2017.   

"A sosit momentul să mă retrag din viaţa publică, să încep o nouă viaţă departe de televiziune! Îmi anunţ oficial prietenii, colegii, pe foloweri, că voi dispărea din lumina reflectoarelor. În viaţă de multe ori trebuie să renunţi la ceva ca să poţi construi altceva...după 11 ani de muncă în televiziune începe un nou capitol, o nouă etapă. Vă împărtăşesc că «Drumurile dificile au de obicei cele mai frumoase destinaţii», a scris Laura pe contul ei de Instagram. 

Laura Teodoru s-a iubit cu Ciprian Marica

Recent însă, Laura nu a mai apărut pe postul de ştiri, ci pe reţelele sociale, unde le-a făcut cunoştintă urmăritorilor ei cu familia mărită. Ea a publicat imagini inclusiv cu bărbatul cu care se iubeşte, deşi până acum a păstrat discreţia. 

laura_teodoru_biserica.jpg

laura teodoru botez baietel
Laura teoedoru şi-a botezeat recent băieţelul
Foto: arhivă personală

"El este bărbatul pe care l-am aşteptat până la 36 de ani. Modest, discret, nu-i plac pozele şi nici reţelele sociale. Îi place să muncească mult şi îl iubesc!", a notat fosta ştiristă în dreptul unei imagini frumoase cu ea, iubitul şi cei doi copii ai săi. Laura Teodoru şi-a creştinat bebeluşul, momentul fiind unul discret, la fel ca şi noua ei relaţie.       

Deşi vedeta tv nu a suflat o vorbă despre motivul retragerii, se pare că plecarea ei are legătură chiar cu bărbatul din imagini, care a cucerit-o definitiv.  

Laura Teodoru a avut în urmă cu şase ani o relaţie cu fotbalistul Ciprian Marica şi este mămica unei fetiţe pe care o are dintr-o altă relaţie. 

Ştirista a fost cuplată şi cu omul de afaceri Adrian Ispravnic. Relaţia lor a început în anul 2008, când a venit pe lume şi copilul lor, Ana-Sophie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1