Primele declaraţii ale Mădălinei Ghenea după cearta cu iubitul în public

12-13-vedete-ghenea-4-foto-hepta.jpg

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan erau îndrăgostiţi lulea la începutul relaţiei
Foto: Hepta

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt de câteva săptămâni în centrul atenţiei după ce au fost surprinşi de paparazii în plină dispută, pe stradă. Actriţa a coborât din maşina în care se afla cu iubitul ei, iar în încercarea de a o opri, milioanarul ar fi bruscat-o. Supărată că s-a ajuns aici şi s-a aflat că traversează o perioadă tensionată în cuplu, olteanca a răbufnit pe reţeaua de socializare unde a explicat pe scurt ce a păţit de fapt.

La o săptămână după ce a fost văzută şi filmată pe stradă altfel decât în ipostaze romantice aşa cum ne-a obişnuit, Mădălina Ghenea s-a decis să vorbească. Sătulă de speculaţii, actriţa a subliniat pe conturile ei de socializare că Matei  Stratan nu ar fi avut un comportament agresiv faţă de ea, dar nu a negat ceea ce am văzut toţi, că relaţia lor este din ce în ce mai şubredă. Vedeta a publicat un mesaj scurt în care a pus punctul pe "i". "Înţeleg vânătoarea de senzaţional şi realizez că orice postez este interpretabil. Ţin să precizez că nu am fost «bătută» sau «agresată» de tatăl copilului meu", a spus actriţa.

Zvonurile că relaţia Mădăliniei Ghenea cu Matei Stratan nu ar mai fi atât de roz au început să apară în urmă cu o lună, când actriţa ar fi şters o mare parte dintre fotografiile cu ei doi pe care le avea pe Instagram şi Facebook. Ca să dezmintă că trec print-o cumpănă, actriţa şi iubitul ei au făcut un clip în care păreau foarte fericiţi. La scurt rimp după aceste imagini, au fost surpinşi pe stradă în plină ceartă, după o cină la un restaurant japonez din Capitală. 

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan nu sunt căsătoriţi. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe de 6 luni. 

loading...

Citește și

 • Madalina Ghenea, Matei Stratan, Milan Fashion Week, Vogue, iubire, gala, evenimen monden, relatie

  Ne-au ținut pe jar cu presupusa despărțire, dar acum Mădălina Ghenea și Matei Stratan au revenit la vechile obiceiuri: sărutările pasionale, în public. Cei doi s-au dezlănțuit la Italia, unde au fost în centrul atenției la petrecerile de la Milan Fashion Week. Alături de ei se află și fiica lor, așa că cei doi se împart între petreceri, biberoane și suzete.

 • madalina ghenea matei stratan cearta strada tensiuni

  Nori negri s-au adunat deasupra relaţiei Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan, iar olteanca pare să recunoască faptul că trece printr-o cumpănă în viaţa sentimentală. La o zi distanţă după ce au apărut imagini cu ea şi iubitul ei, prinşi în timpul unei dispute pe stradă, actriţa a scris un mesaj din care lasă să se înţeleagă cât de mult suferă pentru felul în care a fost tratată de bărbatul căruia i-a dăruit un copil.

 • madalina ghenea matei stratan cearta

  Nu iese fum fără foc şi se pare că zicala este valabilă şi în cazul cuplului Mădălina Ghenea-Matei Stratan. În ultima vreme s-a tot vehiculat că relaţia lor este tot mai şubredă, iar acum a venit şi confirmarea că există cu adevărat tensiuni între cei doi. Vedeta şi iubitul ei au fost surprinşi într-o ipostază nu tocmai drăgăstoasă, în public. Dacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa încerca să ne convingă că totul e roz, se pare că adevărul este altul.

 • Madalina Ghenea cearta Matei Stratan, Madalina Ghenea si Matei Stratan, Madalina Ghenea despartire

  Cel mai exploziv cuplu din showbiz trece prin momente de cumpănă. Nimic ieșit din comun, toată lumea pățește la fel la un moment dat. Mădălina Ghenea și Matei Stratan se ciondănesc în plină stradă ca doi amorezi care au aflat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Iată ce și-au spus cei doi când au ieșit în oraș marți seară.