Primele declarații ale Elenei Merișoreanu după operație: «Mi-a zis că am un nodul pe partea stângă»

elena-merisoreanu_1.jpg

Elena Merișoreanu a făcut primele declarații după operație

Elena Merișoreanu a fost nevoită să se opereze la corzile vocale pentru a nu avea probleme pe viitor. Vedeta a mărturisit că totul s-a produs din cauza aerului condiționat de care a făcut abuz în ultima perioadă și care a afectat-o foarte tare, ajungând pe masa de operație a doctorului.

Vedeta a mărturisit pentru Antena Stars că a fost la un eveniment unde era aerul condiționat deschis la capacitate maximă, iar acest lucru i-a afectat corzile vocale. S-a operat în urmă cu două săptămâni, iar acum Elena Merișoreanu se simte foarte bine. 

"Am fost la un eveniment, aproape de Baia Mare, unde am cântat pe răguşeală. Am cântat la un cort, unde era căldură mare şi aer condiţionat. Am cântat peste o oră şi ceva cu orchestra. Am plecat a doua zi spre casă şi am mers în maşina cu aerul condiţionat în faţă. Am ajuns acasă mută. M-am dus la doctor şi mi-a zis că am un nodul pe partea stângă şi că trebuie să mă operez. M-am operat acum aproape 2 săptămâni, totul a decurs foarte bine, mă simt foarte bine acum. Sunt în repaus vocal pentru o perioadă, fac exerciţii fonetice şi aerosoli. Fanilor mei le transmit că îi iubesc şi că nu voi renunţa la muzică. Pe 4 septembrie voi avea un eveniment, de altfel toată luna septembrie va fi plină de evenimente", a spus Elena Merişoreanu pentru Antena Stars.

Loading...

Citește și

  • Elena Merişoreanu (69 de ani) susţine că poate comunica cu cei din lumea de dincolo, dar are şi vise premonitorii, înainte ca cineva drag să se stingă din viaţă. Artista ne-a vorbit despre experienţele paranormale pe care le-a trăit în ultima vreme şi care, chiar şi ei, îi dau fiori reci pe şira spinării.

  • elena merisoreanu

    Elena Merișoreanu (69 de ani), îndrăgita cântăreață de muzică populară, a ajuns luni după – amiază (18 iunie), pe mâna medicilor, pentru noi analize la glanda tiroidă care, de-a lungul vieții, i-a dat mari bătăi de cap.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1