Primele declarații ale Cristinei Spătar după accident: M-am lovit foarte tare la cap

cristina_spatar.jpg

cristina spatar
Cristina Spătar
Foto: arhivă personală

Cristina Spătar a fost implicată într-un accident de mașină în seara zilei de miercuri, 15 iunie, în localitatea Crevedia. Cântăreața se afla la volanului bolidului său de lux, în valoare de 80.000 de euro, care a și fost serios avariat. Accidentul s-a petrecut în fața unei biserici, iar vinovat pentru impactul violent se face șoferul celeilalte mașini, care a intrat aproape frontal în automobilul Cristinei.

Solista nu a fost rănită, dar a ajuns la spital pentru a fi supusă unor analize și controale medicale. Pentru a-i liniști pe toți cei care s-ar fi putut îngrijora pentru ea, Cristina a intrat în direct la Antena Stars, unde a povestit cum au stat lucrurile: "Da, nu mi-a acordat prioritate un domn și am încercat să îl evit. Noroc cu airbag-urile. Cu ajutorul lui Dumnezeu am scăpat. Aproape de casa mea s-a întâmplat, chiar voiam să îi scot pe cei mici din oraș. Eram aproape de casă, pe un drum mai micuț. Mă doare foarte tare capul, eram singură în mașină. Dumnezeu a făcut să trec peste asta. Nu știu ce viteză aveam. Impactul a fost aproape frontal. Am fost la spital. Este 0 alcoolemia, mi-au dar niște pastile pentru cap și să mă liniștesc, mi s-au făcut analize. Eu m-am lovit foarte tare la cap și sper ca mâine să mă simt bine. Mă dor genunchii, mă dor brațele, este varză mașină. M-au scos niște domni din mașină, mi-au dat apă."

Despre celălalt șofer, "regina R&B" nu știe prea multe, doar că a fost dus la un alt spital și că nu este nici el rănit.

masina_cristina.jpg

masina cristina spatar
Mașina de 80.000 de euro s-a făcut praf
Foto: Click!
Loading...

Citește și

  • Cristina Spătar trece prin momente grele. După ce în decursul zilei de miercuri, soțul ei, Alin Ionescu, a anunțat că sunt separați de mai mult timp și vor divorța, solista a fost implicată într-un accident de circulație, în urmă cu câteva minute.

  • Nu iese prea uşor din datorii, mai ales că acum e nevoită să se descurce cu banii pe cont propriu. Cântăreaţa Cristina Spătar şi soţul ei, Alin Ionescu, mai formează un cuplu doar în acte. Banii nu mai sunt la comun, aşa cum era odinioară, iar artista se zbate pentru concerte. În plus, vrea să dea un apartament înapoi băncii, ca să scape de un credit, însă s-a trezit cu un proces.

  • Deși s-a speculat de mai multă vreme că solista Cristina Spătar (43 de ani) și soțul ei, Alin Ionescu (35 de ani), au probleme în căsnicie și sunt pe punctul de a divorța, bomba a explodat miercuri la amiază. Omul de afaceri a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a confirmat că s-a separat de mama copiilor săi, Cristina Spătar.

  • cristina spatar alin ionescu

    Relația dintre Cristina Spătar (43 de ani) și soțul ei, Alin Ionescu, este pe butuci de ceva vreme. Deși sunt căsătoriți de 9 ani, cei doi nu-și mai găsesc puncte comune, în afara celor doi copii pe care-i au împreună, Albert (6 ani) și Aida (4 ani).