Primele declarații ale Biancăi Roman despre relația cu Marcel Toader

marcel_toader.jpg

marcel toader relatie bianca roman barbat liber
Marcel Toader, dupa al saselea divort, a pus ochii pe ispita Bianca Roman
foto: Facebook

După ce Click a aflat, în exclusivitate, cine este noua iubită a lui Marcel Toader, frumoasa ispită Bianca Roman a decis să vorbească despre ce se petrece între ei și cum decurge relația pe care o au.

”Eu sunt, acum, la Londra. Da, am ieșit cu Marcel Toader în Centrul Vechi. Este un bărbat șarmant, este o companie foarte bună și ne-am distrat de minune împreună. Dar, spre dimineață, am mers fiecare la casa lui. Cu toate acestea, recunosc că am vorbit să ne mai vedem, să mai ieșim împreună. Vom vedea dacă vom avea, cu adevărat, o relație”, ne-a spus Bianca Roman, în exclusivitate.

bianca_roman_bun.jpg

bianca roman ispita relatie marcel toader declaratii
Biianca Roman a impresionat lumea cu formele ei perfecte

Întâlnirea dintre cei doi, spun surse din preajma lor a fost însă una extreme de… fierbinte. ”Marcel şi Bianca au ieşit în Centrul Vechi, la un local. Alături de ei erau Mihai Mitoşeru şi soţia acestuia, Noemi, dar pe ei nu i-a interesat nici măcar o secundă că îi vede cineva. S-au sărutat ca doi porumbei toată noaptea. Bianca era chiar încântată de felul în care Marcel s-a purtat cu ea, iar el era în al nouălea cer de fericire. Au decis să se vadă şi în viitor, cât mai des”, spun cei care i-au văzut împreună.

Loading...
 
 

Citește și

  • După cele şase mariaje soldate cu divorţuri furtunoase, care i-au adus o groază de ”beneficii”, financiare, dar şi de imagine, Marcel Toader a decis să schimbe puţin profilul iubitelor sale. Aşa că, zilele trecute, a invitat-o în oraş pe una dintre ispitele care au făcut senzaţie în costum de baie în emisiunea ”Insula Ispitelor” (Antena 1). Îmbrăcat la patru ace, el s-a dat peste cap ca să o impresioneze pe blondina sexy.

  • A dat cărţile pe faţă! Acum că s-a încheiat divorţul de Maria Constantin, Marcel Toader a recunoscut că are datorii uriaşe şi riscă să-şi piardă apartamentul după ce a fost dat în judecată de administratorul blocului în care locuieşte. Afaceristul nu a mai achitat întreţinerea de trei ani şi a adunat nu mai puţin de 35.000 de lei, obligaţii financiare pe care le-a neglijat. În plus, în casa din Brezoianu, locatarul celebru nu mai are nici apă caldă şi nici căldură.

  • S-a dat cocoș, dar nevasta l-a pus cu botul pe labe! După ce a acuzat-o de infidelitate și a făcut-o de râs pe la televizor, Marcel Toader și-a schimbat radical decizia de a divorța la tribunal. Click! a aflat că mariajul dintre cei doi s-ar fi încheiat în mare secret, în urmă cu două zile, la notar.

  • marcel toader

    Văzându-se din nou singur, Marcel Toader a început să rememoreze toate amintirile urâte pe care le-a avut în toate cele șase căsnicii ratate. Și-a amintit chiar și de relația cu Gabriela Cristea, despre care spunea că totul a fost dată uitării. A dezvăluit ce a făcut cu toate lucrurile ei rămase la el după divorț.