Primele declarații ale Andreei Mantea, după ce a devenit prezentatoarea emisiunii «Te vreau lângă mine»

mantea.jpg

Andreea Mantea va fi noua prezentatoare a emisiunii Te vreau langa mine

Bianca Drăgușanu a renunțat la cârma emisiunii «Te vreau lângă mine» pe care o prezenta la Kanal D. Andreea Mantea va deveni noua prezentatoare a emisiunii din toamnă, iar acest lucru o bucură foarte mult. Deși și-a pierdut emisiunea «Wowbiz» pe care o modera de mai mult timp la Kanal D, vedeta pare să aibă parte de mult noroc și de proiecte tv.

Andreea Mantea a mărturisit că își dotrește foarte mult să prezinte emisiunea pe care a moderat-o timp de un an Bianca Drăgușanu. O vede ca pe o provocare, iar vedeta abia așteaptă să intre în atribuții.

“Primesc cu bratele deschise aceasta noua provocare. Sunt foarte fericita si de abia astept sa iau parte in acest proiect care imi este atat de drag si care, cred eu, mi se potriveste manusa. Va fi o experienta minunata, pe care am mai trait-o, atunci cand am moderat o alta emisiune matrimoniala, asa ca nu imi ramane decat sa imi controlez emotiile si sa fiu alaturi de concurentii care vor veni in platoul <Te vreau langa mine> pentru a-si gasi dragostea. Acum sunt in vacanta, imi incarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia astept sa ne reintalnim pe micul ecran!”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

bianca_dragusanu.jpg

Bianca Drăgușanu nu mai prezintă emisiunea Te vreau lângă mine
Loading...

Citește și

  • Un ghinion nu vine niciodată singur. Am putea spune că această zicală i se potriveşte destul de bine lui Victor Slav (38 de ani), care după despărţirea recentă de Bianca Drăguşanu (36 de ani) a aflat că show-ul „Wowbiz”, pe care îl prezenta cu Andreea Mantea la Kanal D, a intrat într-o vacanţă pe o perioadă nedeterminată.

  • Emisiunea Wowbiz nu va mai exista din această toamnă. Deși cei doi prezentatori au fost anunțați din timp despre acest aspect, ei nu au declarat nimic în mod oficial. Andreaa Mantea și Victor Slav ar putea rămâne încă în echipa KanalD și ar putea reveni cu un alt format tv din toamnă.