Primele declaraţii ale Andei Adam după ce a născut o fetiţă

anda.jpg

Anda Adam
FOTO: Arhiva personală

Anda Adam a născut, luni dimineaţă (30 noiembrie), o fetiţă perfect sănătoasă, prin cezariană. Proaspăta mămică nu a făcut publice primele imagini cu micuţa ei, dar a oferit detalii despre cum se simte, printr-o intervenţie telefonică la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro Tv.

Anda Adam e în culmea fericirii, după ce a adus pe lume o fetiţă. Bebeluşa a avut la naştere 3 kilograme, iar solista a fost foarte emoţionată. Ea a intrat în direct prin telefon la emisiunea ''La Măruţă'', luni seară. 

Blonda a declarat că se simte foarte bine şi este foarte fericită că a devenit, pentru prima dată, mamă.

"Suntem foarte fericiţi că am devenit părinţi. Am plâns foarte tare de fericire şi de bucurie. Am fost copleşită. Am plâns şi am râs în acelaşi timp. Când doctorul a scos copilul, a zis «hai, cântăreaţa» şi am început să râd. Cred că fetiţa mea este obişnuită cu concertele, de Revelion voi fi pe scenă scenă şi nu cred că va avea nicio problemă să vină cu mine. Sunt foarte fericită că am născut în zi de sărbătoare. Mă bucur că e şi ziua de nume a lui Andrei. Am avut ocazia să o nasc într-o zi sfântă. Totodată, i-am făcut soţului meu cel mai frumos cadou. Fetiţă o să aibă doar numele Evelin'', a mărturisit Anda Adam, emoţionată.

Solista a publicat prima imagine din maternitate

fetita-anda-adam.jpg

FOTO: Arhiva personală

Cântăreața a adus-o pe lume o fetiţă pe nume Evelin, care a primit nota 10. A fost alegerea artistei să nască în zi de sărbătoare. La scurt timp după naştere, fericita mămică a publicat pe pagina de Facebook prima fotografie din maternitate.

"Fericirea și bucuria pe care o avem în suflet nu se poate exprima în cuvinte. Multumim Doamne pentru această minune în viața noastră", a scris Anda lângă fotografie.
 

Loading...

Citește și

  • Anda Adam (35 de ani) a născut o fetiţă, prin cezariană, luni (30 noiembrie). Micuţa Evelin a venit pe lume la o clinică privată şi este perfect sănătoasă. Solista a fost însoţită la spital de soţul ei, Sorin Andrei Nicolaescu (29 de ani).

  • anda adam carucior fetita cadou mama america

    Anda Adam îşi va plimbă fetiţa cu un cărucior parcă desprins din filmele ştiinţifico-fantastice. Artista a primit cadou de la mama ei un cărucior care o va salva pe artistă de manevre suplimentare. Acesta se pliază şi se desface singur, printr-o singură apăsare de buton.

  • cand va naste anda adam

    Anda Adam (35 de ani) și-a anunțat fanii că este însărcinată în aproape șase luni prin intermediul unei rețele socială. Miercuri (29 iulie), artista a făcut dezvăluirea pe care cu toții o așteptau cu sufletul la gură, după ce zvonuri despre o potențială sarcină au circulat prin presă imediat după nunta cu Sorin Andrei. Acum, Anda a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu confirme aceste zvonuri decât după mult timp.

  • Anda Adam

    Anda Adam (35 de ani) se pregăteşte cu emoţie pentru venirea pe lume a primului ei copil. Deşi “barza” ar trebui să sosească spre sfârşitul săptămânii viitoare, artista încă nu s-a decis dacă va naşte natural sau prin cezariană. Certe sunt însă două lucruri: a renunţat la ideea de a naşte peste hotare şi va reveni pe scenă în noaptea dintre ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1