Primele declarații ale Alinei Pușcaș, după ce a născut: «Îmi era foarte teamă, fiind la a treia cezariană»

alina-puscas-mihai-stoenescu.jpg

Alina Pușcaș a oferit primele declarații după ce a adus-o pe lume pe Iris
Foto Instagram

Alina Pușcaș a devenit mamă pentru a treia oară, iar de când fiica cea mică a venit pe lume, vedeta se simte foarte fericită. Actrița a explicat cum a decurs operația de cezariană cu numărul 3 și cât de teamă i-a fost de eventuale probleme care ar fi putut apărea.

Alina Pușcaș a povestit pentru un post de televiziune cum a decurs sarcina și a explicat de unde a venit numele fiicei sale

„Sâmbătă dimineața, la ora 6, m-am prezentat la clinică, la ora 8 eram deja pe masa de operație iar la 8:30 eram în salonul de terapie intensivă, procedură standard după orice naștere, pentru o monitorizare cât mai precisă. În jur de ora 16:00 am fost mutată în rezervă și tot atunci am început să merg singură prin rezervă și pe culoare. Operația a fost excelentă, deși îmi era foarte teamă, fiind la a treia cezariană. Nu am avut deloc durere post operație, nu am cerut calmante pentru că nu am avut de ce, lucru care m-a uimit, recunosc. Iris s-a născut cu aceeași greutate pe care au avut-o la naștere Alex și Melissa, adică 2800 kg, este foarte bine, mănâncă, nu mult, doarme mult și cred că până acum am auzit-o plângând numai în momentul în care a fost scoasă din burtică.”, spune Alina Pușcaș pentru Antena Stars.

Cum a ales Alina Pușcaș numele fiicei sale

„Numele l-am ales eu de această dată, a pornit de la dorința de a găsi un nume mai puțin comun sau în trend, să fie scurt, ușor de pronunțat în orice limbă. M-am gândit să fie ceva care să aibă legătură cu Mihai și ochii lui albaștri, să aibă parte și de o onomastică, în cazul ei, de Florii. Așa am ajuns, după ceva timp la Iris care mai are în plus și legătura cu muzica rock atât de dragă lui Mihai”, mai spune ea.

Alina Pușcaș și soțul ei au devenit părinții unui copil perfect sănătos, iar vedeta a dorit să o prezinte pe fiica ei prietenilor virtuali, publicând o serie de imagini cu ea direct de pe patul de spital unde i-a dat naștere. Alături de fotografii, actrița a scris și câteva cuvinte care au emoționat pe toată lumea.

alina_puscas_15.jpg

Alina Pușcaș a adus pe lume o fetiță
Foto Instagram

„Iris Stoenescu, îți urez bun venit în lume. Vom avea grijă de tine cât vom putea de bine”, a scrie Alina Pușcaș pe rețelele de socializare alături de imaginile emoționante.

Loading...

Citește și

  • Alina Pușac a devenit mamă pentru a treia oară și a împărtășit primele imagini cu fetița ei direct din spital, imediat după ce a venit pe lume. Actrița și prezentatoarea tv este în culmea fericirii deoarece astăzi, 3 august, a născut-o pe Iris Stoenescu.

  • alina puscas insarcinata

    Alina Puşcaş profită de ultimele zile în care se mai plimbă liniştită prin oraş. Deşi, burtica ei a căpătat proporţii şi a intrat în linie dreaptă cu cea de-a treia sarcină, prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva", este într-o formă de zile mari şi debordează de energie, aşa cum au surprins-o fotoreporterii Click! şi săptămâna trecută, în valurile mării.