Primele cuvinte ale Biancăi, după accidentul casnic de ieri

bianca_dragusanu.jpg

Bianca a avut, duminică, un accident casnic

Duminică a fost o zi nefastă pentru Bianca Drăguşanu. Roşcata a ajuns la spital cu o plagă de şapte centimetri, după ce i-a intrat un umeraş în picior.

Din fericire, roşacata se simte acum bine, la starea ei având o contribuţie şi Victor Slav, care a dus-o la spital în timp util. Fostul prezentator meteo a fost mereu alături de ea şi i-a ridicat moralul, astfel că Bianca nu va sta foarte mult internată.

Pentru a-şi asigura prietenii că totul e în regulă, roşcata a postat, aseară, un anunţ pe pagina ei de Facebook. "Operatia la picior a decurs bine, in 3 zile voi putea merge, multumesc medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si dr Ionescu! Multumesc voua, prietenii mei de pe FB pt mesajele de incurajare!", a scris ea.

6-act-2_0.jpg

Aşa arata piciorul Biancăi, după ce a călcat într-un umeraş
loading...
Loading...

Citește și

  • Ghinioanele se ţin lanţ de Bianca Drăguşanu (31 de ani)! A terminat recent filmările la Vama Veche la emisiunea “Poftiţi pe la noi”, unde a stat trează mai bine de 48 de ore, şi în loc să se bucure că a revenit în sfârşit acasă, roşcata a ajuns de urgenţă la spital cu o rană adâncă la picior.

  • După ce s-a plâns apropiaţilor că presiunea este mult prea mare la filmările emisiunii "Poftiţi pe la noi" de la Vama Veche, Bianca Drăguşanu a ajuns de urgenţă la spital. Roşcata nu a dormit mai multe nopţi, iar oboseala se pare că şi-a pus amprenta asupra stării ei de sănătate. Duminică, la prânz, fosta doamnă Slav a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a fost imediat preluată de o echipă de medici.