Prima reacție a lui Petre Roman când a auzit că Oana divorțează

oana-roman.jpg

Oana Roman are probleme în căsnicie

Chiar dacă a divorțat de Mioara, Petre Roman a menținut relația cu fiica lui. A fost prezent atunci când Oana a îmbrăcat rochia de mireasă și și-a botezat fetița, însă a păstrat distanța în ceea ce privește relația acesteai cu soțul, Marius Elisei.

Zilele acestea, vedeta tv a vorbit despre divorț, a mărturisit că are dese conflicte cu tatăl copilului ei. O țară întreagă a aflat, mai puțin tatăl ei. ”Habar nu am ce probleme au ei și nici nu vreau să mă bag”, a declarat Petre Roman, pentru Click! Mama ei a spus motivul pentru care Oana și Marius se ceartă, însă este sigură că nu vor divorța.

petre-roman.jpg

Petre Roman

”Fata mea nu o să divorțeze! Știu foarte sigur. E adevărat că nici ea și nici soțul ei nu o duc bine financiar. Marius trebuie să țină și locul vânzătoarei la magazinul din Pitesti, pentru că fata angajată pe postul respectiv le-a plecat. Probabil se vor redresa. Vrea să plece în Franța, are o pregatire profesională care i-ar permite să se angajeze undeva foarte bine”, a spus Mioara Roman.

Loading...

Citește și

  • oana roman sot marius elisei

    După nici doi ani de la nunta dintre Oana Roman (40 de ani) și Marius Elisei (30 de ani) iese adevărul la iveală despre relația lor. Între cei doi sunt mari probleme și au luat în discuție divorțul, chiar dacă au o fetiță împreună, Izabela (2 ani).

  • Oana are o fetiţă superbă, pe Izabela (2 ani), însă numai ea ştie cât a avut de pătimit după ce a adus-o pe bebeluşă pe lume. Într-un interviu acordat ziarului Click! ea ne-a vorbit despre problemele de sănătate, parcă interminabile, dar şi despre frumoasa viaţă de familie.