Prima reacţie a lui Cristi Boureanu după altercaţia de la mare EXCLUSIV

cristi_boureanu_laura_dinca.jpg

cristi boureanu laura dinca
Cristi Boureanu şi Laura Dincă
Foto: arhiva personală

Weekend-ul acesta, spiritele s-au agitat pe Litoral. Sâmbătă seară, Cristi Boureanu (42 de ani) a fost implicat într-un incident la un club de fiţe din Mamaia.

Presa a scris că Boureanu s-ar fi bătut cu un angajat al clubului în care a petrecut cu iubita lui, Laura Dincă (18 ani).  Politicianul a povestit pentru Click! ce s-a întâmplat de fapt în localul respectiv. În realitate, susţine el, nu s-a petrecut nici o agresiune fizică, ci doar s-au certat.

„Nu l-am agresat pe bărbatul acela. Nu era nici ospătar, nici bucătar, ci omul care ducea gunoiul. Acesta a agresat-o pe Laura, i-a luat o pălărie cu care îşi facea poze şi apoi a jignit-o şi a ameninţat-o că o plesneşte. Eu nu eram la masă când s-a întamplat acest lucru. Peste un sfert de oră, l-am identificat. Se pregătea să fugă, l-au ţinut bodygyarzii şi au venit şi cei din conducerea clubului. Nu ne-am lovit, nu s-a întâmplat nimic. Gunoierul a fost dat afară”, a declarat Cristi Boureanu pentru Click!.

Presa a scris luni (3 august) că Boureanu, însoţit de alte persoane, ar fi fost implicat într-o bătaie la Mamaia care s-ar fi terminat prost pentru el.

Loading...
 
 

Citește și