Prima poză cu moștenitorul lui Alex Erbașu. Soția lui a făcut-o publică

andra.jpg

andra Iacob sotie alex erbasu copie
Andra Erbașu și băiețelul ei, Levin, pe plajă
foto: Instagram

Alex Erbașu și Andra Iacob au devenit părinții unui băiețel în urmă cu trei luni și de atunci viața li s-a schimbat complet și toată atenția lor se îndreaptă către Levin Mihai. Dacă până acum, cei doi au preferat să păstreze pozele cu bebelușul lor pentru familie și prieteni, recent soția milionarului a făcut publică prima imagine cu copilul.

Alex Erbașu este în culmea fericirii de când a devenit tătic de băiat. Milionarul a petrecut cu fast când soția i-a dat vestea că este însărcinată și s-a bucurat la fel de mult și după ce Andra a născut un băiețel. 

copil_erbasu.jpg

copil Alex erbasu andra iacob
Levin Mihai este un băiețel superb
foto: Instagram

Cei doi și-au unit destinele în luna octombrie a anului trecut. Afaceristul nu s-a uitat la bani atunci când a organizat nunta, iar potrivit zvonurilor ar fi cheltuit peste 100.000 de euro pentru ziua cea mare. Deși de atunci știau că vor deveni părinți, Alex și Andra au păstrat discreția în privința copilului. Abia când sarcina era avansată, la opt luni, Andra a făcut publice unele imagini cu burtica de gravidă. Și acum după ce au devenit părinți au fost la fel de secretoși și zgârciți cu imaginile cu bebelușul. La trei luni de la momentul nașterii, Andra le-a arătat tuturor poze cu băiețelul lor, Levin Mihai. 

Loading...

Citește și