Prima poză cu chipul fetiței lui Jojo și a lui Paul Ipate! Ce spune actorul despre decizia de o arăta pe Zora

jojo-fetita-zora.jpg

Jojo și Paul Ipate au publicat prima imagine în care fetița lor, Zora, apare fotografiată din față
Foto Instagram

Jojo și-a surprins în mod plăcut admiratorii virtuali, după ce a publicat prima imagine în care îi arată chipul fetiței ei și a lui Paul Ipate, micuța Zora. Dacă până acum fetița a fost fotografiată doar cu spatele, iată că fanii cuplului o pot acum admira în toată splendoarea, căci, într-adevăr, Zora este adorabilă și a reușit deja să cucerească inimile internauților.

Asemenea mai multor vedete autohtone, dar și internaționale, Jojo a decis de-a lungul timpului să fie o mămică protectivă cu cei doi copii ai ei. Iată însă că în prezent, Paul Ipate și Jojo au decis că este timpul ca și admiratorii lor să se bucure de frumusețea fetiței pe care o au împreună, aceștia publicând pe rețelele de socialziare prima imagine în care Zora apare fotografiată din față. 

Prima imagine cu chipul fetiței lui Jojo și a lui Paul Ipate

Cuplul a evitat până acum să arate fotografii cu chipul micuței lor în vârstă de doi ani și, de fiecare dată când alegea să o pozeze, fetița stătea cu spatele la camera foto. De când a împlinit 2 ani însă, se pare că părinții au încercat să nu mai fie atât de protectori cu Zora, așa că au ales să publice pe rețelele de socializare prima imagine cu aceasta, în timp se se aflau toți trei la un spectacol pentru copii, care, de asemenea, a fost o premieră pentru fetița celor doi. 

jojo-paul-ipate-zora-fiica.png

Jojo și Paul Ipate i-au arătat chipul micuței Zora pe rețelele de socializare
Foto Instagram

„Aseară ne-am simțit minunat. Pentru Zora a fost primul spectacol și a fost cuminte și uimită pe tot parcursul lui chiar dacă știa toate cântecele. S-a emoționat atât de tare încât era pur și simplu atentă.A fost însă foarte fericită și a dansat la mine și la Paul Ipate în brațe pe rând. Sunteți minunați și mega talentați! Mă bucur că există astfel de spectacole și distractive dar și pline de momente emoționante pentru copii și părinți”, a scris fericita mămică pe rețelele de socializare. 

Și tăticul Paul Ipate a publicat pe contul personal imaginea în cauză și, pentru a nu fi asaltat de întrebările prietenilor lui virtuali, actorul a decis să explice el situația înainte. „Pentru cei ce o să mă întrebe de ce pun abia acum poză cu Zora: pentru că nu vrem să ne supraexpunem copiii”, a scris acesta pe Instagram, lăsând de înțeles că nu vor fi atât de dese ocaziile în care o vom vedea pe micuță. 

 

Loading...

Citește și

  • Cătălina Grama – Jojo și-a serbat ziua de naștere, 22 aprilie, alături de soțul ei, Paul Ipate, colegii din serial, prieteni, dar și membri ai familiei. Vedeta a împlinit 38 de ani și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce, în urmă cu o seară, ea a petrecut cu prietenii ei.

  • jojo liber ca pasarea cerului

    Probabil că nu ne vom mai întâlni prea curând cu scenele de nuditate în care apare Jojo în filmul "Poker", dar actriţa revine într-un rol incitant în noul serial de la Antena 1, "Liber ca pasărea cerului". Fosta concurentă de la Asia Express este în noua producţie o femeie divorţată, bogată şi strălucitoare, iar momentele în care poartă ţinute sexy nu sunt deloc puţine la număr.