Prima imagine înduioșătoare în doi cu Radu Vâlcan și fiul său

adela_radu.jpg

adela radu
Adela și Radu au devenit părinți în 11 iunie
Foto: arhivă personală

Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu aproape două săptămâni, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

Noi în "meseria" de părinți, Radu și Adela învață din mers cum stau lucrurile și au parte și de ajutorul mamelor lor. Micuțul care va primi la botez numele Alexandru a trecut de prima săptămână în casa lui, iar mămica a redactat pe blogul personal o scrisoare care pare venită chiar de la bebeluș, din punctul lui de vedere și al celor descoperite de ambele părți de-a lungul săptămânii.

Deși Adela se confruntă cu dureri destul de mari atunci când alăptează, a găsit o modalitate desprinsă din popor pentru a-și calma zona cu probleme, foile de varză, și nu dă înapoi din a-i oferi puiului său fiecare masă de care are nevoie.

Deși actrița și soțul ei au ales ca până acum să nu-i arate fățuca mezinului familiei, pozele înduioșătoare, destul de rare ce-i drept, vorbesc de la sine. Cea mai recentă este cea cu Radu, care-l ține pe Alexandru pe umăr și parcă îi face cunoștință cu grădina în care peste nu mult timp va alerga și se va juca.

radu_fiu.jpg

radu alexandru
Radu și Alexandru sunt mai mereu împreună
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • adela popescu radu valcan parinti

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece sâmbătă (11 iunie) dimineață. Actrița era programată să nască după 14 iunie, dar bebelușul s-a grăbit să-i cunoască...

 • adela popescu

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu o săptămână, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

 • adela popescu dana rogoz

  Dana Rogoz și Adela Popescu au o relație cu totul specială, sunt mai mult decât priertene, sunt ca două surori și alături una de alta la cele mai importante momente din viață. Și cum Adela a devenit mămică sâmbătă, 11 iunie, Dana nu putea lipsi. A fost anunțată de Radu Vâlcan că soția îi este la maternitate și urmează să nască, iar Dana a plecat val-vârtej de acasă.

 • adela popescu nastere naturala travaliu lung

  Vedeta Pro TV Adela Popescu a devenit mămică sâmbătă, 11 iunie. Soția lui Radu Vâlcan a adus pe lume un băiețel de nota 10, sănătos tun, după un travaliu lung și chinuitor.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1